Radio Simplu

Horoscopul Egiptean cunoaște totul despre tine. Descoperă ce zodie ești și ce trăsături te caracterizează

Oamenii au încercat de-a lungul timpului să prezică evenimente care se întâmplă într-un anumit moment din timp și spațiu. Astfel, s-au descoperit legături între persoane și planetele care le guvernează. Oamenii și-au dorit dintotdeauna să afle ce le rezervă viitorul.

Într-un anumit moment din timp, civilizația egipteană era una dintre cele mai prospere și dezvoltate ale acelei vremi, iar aceste caracteristici și-au lăsat amprenta până în ziua de astăzi. Estul ocupă o poziție fruntașă în acest domeniu, dar nici Egiptul nu se lasă mai prejos.

Horoscopul Egiptean este unic și se referă la Zeii egipteni care sunt atribuiți fiecărei persoane născute într-o anumită zi sau perioadă din lună. Poți afla ce caracteristici deosebite ai și ce te deosebește de toți ceilalți. Citește horoscopul de mai jos pentru a afla care sunt trăsăturile pe care le-ai preluat de la zeii Egiptului:

 

1. Nil

1-7 ianuarie , 19 – 28 iunie,  1 – 7 septembrie, 18 – 26 noiembrie. Reprezentanții acestei zodii sunt persoane foarte pasionale, dar și extrem de emotive.

 

2. Amon Ra

8 – 21 ianuarie, 1 – 11 februarie. E zeul oamenilor înțelepți și integri. Îi caracterizează optimismul fără limite.

 

3. Mut

21 – 31 ianuarie, 8 – 22 septembrie. Ești o persoană care pune foarte mare accent pe sentimente și ești întotdeauna gata să sari în ajutorul persoanelor pe bune, și nu doar prin cuvinte.

 

4. Geb

12 – 19 februarie, 20 – 31 august. Ești ușor de influențat și o persoană extrem de atractivă. Ai o mulțime de prieteni și ai mereu o grămadă de oameni în jurul tău.

 

5. Osiris

1 – 10 martie, 27 noiembrie –  18 decembrie. Ești o persoană care se încrede în propriile forțe și trăiești fiecare moment la maximum. Nu te temi de momentele în care ai eșuat în viață.

 

6. Isis

11 – 31 martie, 18 – 29 octombrie, 19 – 31 decembrie. Ești o persoană deschisă, foarte ambițioasăși îți ajuți mereu oamenii dragi atunci când trec prin momente dificile.

 

7. Toth

1 – 19 aprilie,  8 – 17 noiembrie. Sunt oameni care au capacitatea de a analiza totul și au o gândire extrem de logică.

 

8. Horus

20 aprilie – 7 mai, 12 – 19 august. Ești o persoană cu un optimism de invidiat și ești gata să ții piept tuturor greutăților vieții.

 

9. Anubis

8 – 27 mai, 29 iunie – 13 iulie. Ești o persoană idealistă și sensibilă. Uneori, idealismul tău îți poate crea probleme.

 

10. Seth

28 mai – 18 iunie, 28 septembrie –  2 octombrie. Ești o persoană foarte ambițioasă și creativă. Găsești mereu soluții și adori să comunici intens cu ceilalți.

 

11. Bastet

14 – 28 iulie, 23 – 27 septembreie, 3 – 17 octombrie. Ești o persoană atrăgătoare, intuitivă și felul în care te descurci în cazul situațiilor dificile atrage oamenii de partea ta.

 

12. Sekhmet

29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie. Ești o persoană foarte sensibilă, mândră și nu cedezi niciodată în fața greutăților. Știi să te autocontrolezi cu succes și acesta este motivul pentru care faci rareori greșeli.

 

loading...

Add comment