Radio Simplu

Ce vezi prima dată în imagine? Răspunsul îți va dezvălui vârsta ta mentală reală!

Conform specialiștilor, vârsta mentală simbolizează activitățiile pe care suntem sau nu capabili să le facem. Poți afla vârsta ta mentală reală, dacă privești cu atenție imaginea din articol și decizi ce anume ai văzut prima oară: doi balerini, un cavaler în armură sau chipul unui bărbat în vârstă? Iată mai jos ce fel ești și care e vârsta ta mentală în formă de imaginea pe care o vezi prima dată:

 

1. Doi balerini

Dacă primul lucru pe care l-ai văzut atunci când ai privit imaginea sunt doi balerini în poziție de dans, atunci avem vești bune pentru tine. Acest lucru arată că vârsta ta mentală este de doar 16 ani. Poate fi un aspect pozitiv sau negativ, depinde de modul în care vezi viața.

Avantajul acestei vârste e că ești o persoană la fel de energică atât noaptea, cât și ziua. Fericirea ta te definește ca persoană și îi înveselește pe cei din jurul tău.

Dezavantajul acestei vârste e acela că anumite persoane te pot considera infantil, mai ales în ochii oamenilor care nu te cunosc. Cei care ies să petreacă cu o astfel de persoană, trebuie să fie pregătite să reziste până în zori.

 

2. Cavaler în armură

Dacă primul lucru pe care l-ai văzut a fost cavalerul în armură, vârsta ta mentală este în jur de 27 de ani. Acest lucru înseamnă că ai depășit etapele mai tinere ale dezvoltării mentale și emoționale. Știi deja că nu are sens să-ți faci griji pentru anumite lucruri și preferi să te concentrezi pentru a găsi soluții la problemele tale.

Dacă vârsta ta reală este mai mică de 27 de ani, atunci persoanele din jurul tău te consideră cel mai probabil o persoană matură.

 

3. Chipul unui bărbat

Întreaga imagine este concepută pentru a ilustra o iluzie optică care să-ți permită să vezi chipul unei persoane mai în vârstă. Dacă e primul lucru pe care l-ai văzut din imagine, atunci vârsta ta mentală este de aproximativ 42 de ani. Cu alte cuvinte, te afli la etapa ideală de maturitate. Știi să rezolvi problemele cu calm și nu lași emoțiile să pună stăpânire asupra ta.

În acest punct, ai înțeles deja că viața e formată din momente fericite și triste. Accepți faptul că e nevoie de existența ambelor tipuri de momente pentru a avea o viață care merită trăită. Ai învățat că viața nu este niciodată atât de roz cum pare, dar reușești să vezi mereu latura pozitivă a lucrurilor.

Singura problemă care te poate deranja sau nu este atunci când cei din jur te consideră mult mai matur decât ești cu adevărat.

loading...

Add comment