Radio Simplu

Această situație poate fi rezolvată doar de detectivii adevărați

Cine n-a vrut, măcar o dată în viață să se simtă ca un detectiv? Cine nu a stat cu gura căscată în fața televizorului până târziu doar ca să vadă la finalul filmului cum cei mai pricepuți polițiști sau detectivi particulari rezolvă adevărate mistere? Te regăsești în această descriere și ești un fan al dilemelor polițienești?

Și laurii locotenentului Colombo, Hercule Poirot sau Miss Marple nu îți dau odihnă, atunci iată o sarcină pe care aceste personaje o vor considera demnă de atenție. Interesat? Atunci concentrează-te și încearcă și tu să deslușești această poveste obișnuită la prima vedere.

Era o noapte întunecoasă și ploioasă, iar o pereche se plimba într-o mașină cu o viteză nebună într-un oraș străin. Mașina s-a stricat, iar soțul  a trebuit să meargă în căutare de ajutor. Îi era frică să-și lase soția în mașină, așa că a închis toate ferestrele și mașina înainte să plece.

Când s-a întors, mașina era în aceeași stare pe care o lăsase, dar soția lui a murit. Pe podea era sânge și în mașină era un străin. Cum s-a putut întâmpla asta dacă ușa nu s-a deschis pe din afară și soția nu avea motive de sinucidere?

Răspuns: Soția bărbatului era însărcinată iar cei doi se îndreptau spre spital.

 

loading...

Add comment