Radio Simplu

6 cazuri în care confuziile au întors totul invers

Fiecare dinte noi s-a înșelat măcar odată în viață și a crezut ceva greșit. Următile acestor acțiuni sunt foarte diferite. Dar e bine că unele pot fi corectate. Cel mai bun caz rămâne totuși acela în care în urma confuziei doar zâmbim pentru că nu s-a întâmplat nimic grav.

1. Polițiștii și tigrul
Un fermier din Scoția a sunat îngrozit la Poliție ca să anunțe că în grajdul lui se află un tigru. Câțiva polițiști s-au îndreptat imediat la fermă. Ajunși acolo aeștia au hotărât să nu iasă din mașini. După 45 de minute forțele de ordine au observat că animalul nu se mișca și nu era deloc violent. S-a dovedit că tigrul era de pluș. Polițiștii nu s-au enervat deloc, ba chiar i-au cerut fermierului să le dea jucpria drept amintire pentru experiența lor.

2. Accidentul și mașina
În China a avut loc un accident destul de ciudat. O chinezoaică a văzut culoare roșie a semaforului și a frânat brusc. O altă mașină a intrat în ea imediat. De fapt fata de la volan a confundat cuoarea roșie a semnaforului cu…fundul unei maimuțe. Aceasta a fugit de la circ și s-a cățărat pe bara unde erau fixate camerele video pentru trafici. în accidentul provocat de maimuță nu s-au înregistrat victime.

3. Magazinul și schema cu marfa
Patronii unui magazin au un umor foarte fin. Astfel în colțul diabeticului găsim cele mai delicioase dulciuri, colțul cu alcool se numește “colțul treazului” iar rafturile și frigiderele pline cu carne se numesc “pentru vegetarieni”.

4. Băiatul de la concursul de frumusețe pentru femei
Un băiat din Almatî s-a dat drept femeie ca să ajungă la un concurs de frumusețe. Surprinzător acesta a reușit să ajungă până în finală. Atunci băiatul, care e și model, a recunoscut ce a făcut. modelul și-a motivat acțiunea pin faptul că acum femeile se conduc după un stereotip și e cazul ca acesta să nu mai existe pentru că femeile sunt ființe unice.

5. Șarpele și încărcătorul
Un australian care tocmai ieșise din duș și s-a așezat pe canapea a auzit niște sune ciudate. Bărbatul a hotărât că acestea au fost produse de încărcătorul telefonului său. Mare i-a fost uimirea când a văzut că în spatele său er de fapt un șarpe veninos.

6. Portarul și mingea
În campionatul german de fotbal, portarul celor de la Mainz, Robin Zentner, a cconfundat mingea cu punctul de unde se dă penalty-ul. “Cu coada ochiului  am văzut ceva alb. Am crezut că e mingea. Dar era marcajul pentru penalty. Mingea se afla în altă parte.”

loading...

Add comment