Radio Simplu

10 dintre cele mai amuzante lucruri pe care le poți cumpăra online – mori de râs dacă vezi ce au inventat

Aproape orice poate fi comandat online și livrat la ușa noastră. În 2012, Amazon a vândut 306 de articole pe secundă. Unele dintre aceste produse sunt atât de hilare, încât este greu de imaginat că oamenii chiar le-au comandat. Totuși, judecând după rating, acești oameni chiar există.

 

1. Cămașă cu mușchi pentru bărbați

Acest costum amuzant este în special pentru cei care doresc să obțină un abdomen perfect fără să facă sport, însă el nu a satisfăcut mulți clienți. Aparent, mușchii „arată prea falși și dezumflați”, iar abdomenul nu era așa cum era normal.

 

2. Lenjerie cu fese false pentru femei

Acesta este un alt produs pentru iubitorii de carnaval: un element fals de lenjerie intimă cu fese incluse și cu o bandă elastică care le ține în poziția care trebuie. Vei primi cu siguranță o mulțime de atenție și complimente.

 

3. Papion care luminează

Un alt produs pentru cei care iubesc petrecerile: papionul poate fi folosita atât pentru spectacole de noapte, atât în interior, cât și în aer liber. Acest accesoriu ușor de utilizat are trei moduri: lumină constantă, lumină slabă și lumină intermitentă rapidă. Proprietarul va fi cu siguranță steaua spectacolului.

 

4. Mască de protecție pentru față

Tendința Facekini a venit din China, unde femeile purtau aceste măști de înot pentru a se proteja de razele UV și meduze. Facekini vine în diferite culori și modele și pare să fi devenit o tendință de modă în ultima vreme.

 

5. Mini-golf pe care să îl joci când stai pe toaletă

Potrivit Amazon, acest simplu mini-joc îți permite să îți distragi atenția de la rudele enervante după o zi lungă de lucru și să îți exersezi abilitățile de joc. Cu siguranță, o adevărată inovație în a obține cât mai multă relaxare din fiecare utilizare a toaletei.

 

6. Dozator de săpun în formă de nas

Scoate mucusul dintr-un nas gigantic și apoi continuă să te speli pe mâini; acum, acest lucru este posibil cu un dozator de săpun în formă de nas. Igiena proprie nu va mai fi niciodată la fel.

 

7. Dispozitiv pentru scărpinat pisicile

Pentru a-ți distra pisica trebuie doar să pui capătul din plastic al „scărpinătorului ” de pisici în gură, să ții pisica și să o lingi cu celălalt capăt. Deși Amazon susține că cu acest aparat poți să-ți alinți pisica la fel ca mama sa, nu știm dacă pisicile au același sentiment.

 

8. Pușculiță amuzantă care scoate flatulențe

Această mică pușculiță face zgomote de flatulențe când monedele sunt introduse în ea. „Un cadou minunat pentru sărbători!” și este perfectă atât pentru copii, cât și pentru adulți. Surprinzător, judecând din recenziile Amazonului, acesta este un cadou popular de la bunici pentru nepoții lor.

 

9. Jucării sub formă de degete – set de mâini de plastic cu 5 degete

Aceste marionete-deget sunt o operă de artă distractivă. Unii clienți fericiți de pe Amazon le duc la muncă pentru a-și distra colegii, iar alții își fac întreaga familie și pe prietenii lor sa le poarte pentru a se distra copios.

loading...

Add comment