Radio Simplu

Doar bărbații îndrăgostiți fac aceste lucruri în pat! Dacă face nr. 4, căsătorește-te cu el!

Bărbații îndrăgostiți se pot distinge cu ușurință de cei care au doar un interes către activitatea fizică, însă asta doar dacă reușești să fii atentă la semnele pe care fiecare tip ți le oferă. Mai jos, ți-am pregătit o listă cu lucruri pe care doar bărbații îndrăgostiți le fac în dormitor.

Aceste lucruri arată grijă și preocupare pentru fericirea ta, iar dacă îl face pe al 4-lea, nu ar trebui să mai ai nici o îndoială în privința lui: Acest bărbat are potențial pentru căsătorie!

Iată câteva lucruri pe care doar bărbații îndrăgostiți le fac în dormitor:

1. Giugiuleală

Unul dintre cele mai puternice semne care-ți spun că partenerul este cu adevărat îndrăgostit de tine e faptul că nu poate să se oprească din a te săruta. Nu contează unde sunteți. Bărbații cu adevărat îndrăgostiți nu se pot controla când vine vorba de a te săruta. Ar vrea să facă asta tot timpul. Și da, e chiar atât de simplu!

2. Îți dă palme la fund

Chiar dacă pare mai degrabă un gest cu conotații perverse, palma la fund este unul dintre semnele care spun că bărbatul chiar își iubește femeia. El o va apuca, o va strânge, o va săruta și o va lăsa să vadă cât de mult îi adoră corpul!

3. Își ține capul pe pieptul tău

Bărbații recurg la acest gest deoarece le oferă sentimentul de acasă, de apartenență. Unul dintre cele mai plăcute sentimente din lume pentru bărbați este gestul de a-și lăsa capul pe sânii, respectiv pieptul, femeii pe care o iubește.

4. E atent la nevoile tale în dormitor

El dorește să-ți dea lumea peste cap de fiecare dată când sunteți intimi împreună, chiar dacă asta îl face să fie un pic mai nebun decât de obicei. Este stârnit de faptul că-ți provoacă plăcere, iar acesta e tipul bărbatului ideal, pe care nu ar trebui să-l lași niciodată să plece.

Cei mai mulți bărbați sunt egoiști când sunt în dormitor, mai ales dacă nu sunt îndrăgostiți. Prin urmare, ia atenția la nevoile tale ca pe un semn major că este îndrăgostit de tine.

5. Fantezii

Dacă vrea să discute cu tine despre cele mai profunde fantezii ale sale, este pentru că poate avea încredere în tine. Când cineva ți se poate deschide fără rezerve, înseamnă că este complet îndrăgostit de tine.

6. Poziția lingura

El nu se ridică niciodată să-și pună hainele după ce faceți dragoste, ci dimpotrivă, te trage mai aproape și te îmbrățișează ca în poziția lingurița, până când adormiți așa. Îi place să te simtă în fața lui și ar vrea să rămână acolo pentru totdeauna, dacă îl vei lăsa.

7. Maniere adevărate

Nu în ultimul rând, are maniere chiar și când vine vorba de activitatea din dormitor. Dacă îi pasă de tine și te lasă să ajungi prima în orașul cu „O”, atunci căsătorește-te cu el chiar maine! E altruist, iar asta înseamnă că pune nevoile tale mai presus de ale lui!

Bărbații și femeile arată că le pasă în moduri foarte diferite. Dacă un bărbat este dispus să-și arate în public iubirea sa pentru o femeie, atunci e un mare semn al afecțiunii sale. E nevoie de o vulnerabilitate foarte mare pentru un bărbat aceea de a-și exprima sentimentele în public.

Există cel puțin 6 lucruri pe care un bărbat le va face numai pentru femeia pe care o iubește sincer. Tu le-ai remarcat la partenerul tău?

1. Te ascultă

Dacă te gândești vreodată că bărbații se comportă uneori ca și copii, nu greșești deloc. Cei mai mulți bărbați se concentrează doar asupra lucrurilor care le plac. Dacă te iubește, vocea ta va fi muzică pentru urechile sale, iar tot ce trebuie să faci este să spui ceva care contează cu adevărat pentru el.

Bărbatul care te iubește cu adevărat nu numai că te va auzi, dar va acorda atenție cuvintele tale. Vei observa că îți urmează sfatul și îți respectă gândurile.

2. Se ceartă cu tine

Da, e adevărat. Certurile nu sunt întotdeauna un semn că relația voastră trece printr-un moment prost. Dacă el te iubește cu adevărat și investește în relația cu tine, se va certa cu tine, va dori să discutați și să găsiți împreună soluții. Discuțiile ocazionale sunt un semn că vrea să facă lucrurile să funcționeze între voi.

3. Face sacrificii pentru fericirea ta

Acesta este unul dintre cele mai mari semne că un bărbat iubește cu adevărat o femeie. Dacă își schimbă planurile pentru că vrea să te știe fericită, arată că te iubește, te respectă și te pune pe primul loc.

4. Se luptă pentru dragostea ta

Un bărbat îndrăgostit va lupta pentru a-ți păstra dragostea. Va supraviețui celor mai reci ierni și celor mai ploioase zile de primăvară doar pentru a fi cu tine. Un bărbat îndrăgostit se simte norocos că te are în viața lui și ideea de a te pierde e ultimul lucru pe care și l-ar dori vreodată.

5. E mândru de realizările tale

Când un bărbat iubește o femeie, tot ceea ce face ea se va simți ca propriile lui realizări. Este aproape ca mândria pe care o simte mama atunci când copilul lor face ceva bun sau nou pentru prima dată. Un bărbat îndrăgostit nu concurează cu femeia pe care o iubește, un bărbat îndrăgostit câștigă alături de femeia pe care o iubește.

6. Crede că arăți frumos chiar și în zilele cele mai proaste

Nu contează dacă azi te simți inconfortabil în pielea ta, dacă ți-a apărut un coș în frunte sau o rană la buză. El va vrea să te vadă indiferent de acneea care te încearcă sau răceala care te face să arăți ca un zombie. Pentru el, vei fi frumoasă indiferent de situație.

Redactia Radiosimplu

Add comment