Radio Simplu

Dacă ești într-o relație, atunci cu siguranță și tu faci aceste lucruri dezgustătoare de față cu partenerul tău

Atunci când te afli într-o relație, cel mai probabil la început nu îți dorești ca partenerul tău să afle despre anumite obiceiuri de-ale tale pe care poate le consideri dezgustătoare. Dar odată cu trecerea timpului și cu aprofundarea relației voastre, realizezi că voi doi nu mai aveți inhibiții unul în fața celuilalt și chiar vă bucurați de obiceiurile voastre mai mult sau mai puțin ciudate fără să vă judecați unul pe celălalt.

 

Cu siguranță și tu ai avut o relație serioasă la un moment dat și dacă stai să te gândești, probabil îți vei da seama că unele dintre lucrurile pe care le făceați unul în preajma celuilalt nu erau chiar atât de plăcute, cu toate că le făceați. Dacă și tu simți deja că te regăsești în ceea ce am spus deja, atunci probabil ar trebui să te uiți pe lista de mai jos pentru a primi confirmarea de care ai nevoie.

 

1. V-ați mirosit subsuorile

Este vară, este cald, trebuie să vă mirosiți pentru a ști dacă totul este în regulă. Probabil amândoi v-ați ridicat mâinile în aer și v-ați întrebat unul pe celălalt dacă mirosiți urât.

 

2. V-ați făcut nevoile unul în fața celuilalt

Dacă sunteți căsătoriți deja și aveți și un copil, teoretic cel puțin, partenerul tău ar trebui să fie obișnuit să te vadă împingând lucruri în afara corpului tău. Asta înseamnă că dacă tu îți faci nevoile în timp ce el face un duș nu ar trebui să reprezinte o problemă.

 

3. Flatulările

Uneori pur și simplu nu îți mai poți controla gazele intestinale. Așa că ce rost are să încerci să faci asta mai ales dacă partenerul tău nu se abține? Și nu te gândi că ești singurul care face asta deoarece un studiu recent a demonstrat faptul că cele mai multe cupluri încep să facă asta încă de la începuturile relației;

 

4. Vă mirosiți respirația

Asta poate este destul de dezgustător, dar nu te împiedică să îl rogi pe partenerul tău să verifice dacă ai o respirație urât mirositoare. Cu toate că cele mai multe persoane nu ar fi de acord cu o astfel de atitudine, să știi că destulă lume o face.

 

5. Vă verificați nasurile

Dacă ai un copil, probabil că te-ai obișnuit deja să îi verifici nasul, așa că ce mai contează încă unul în plus? Totuși, încearcă să nu fii prea agresiv cu nasul partenerului tău deoarece se poate ajunge la numeroase afecțiuni și infecții.

 

6. Smulgerea firelor de păr

Poate este vorba despre un fir de păr rătăcit care crește răzleț sau poate de unul care iese dintr-un neg sau aluniță; indiferent de tipul lui, partenerul tău îl va observa la tine și tu la el și tentația este prea mare pentru a nu-l smulge.

 

7. Vă verificați dinții

Nu este nimic mai rușinos decât să ai mâncare rămasă între dinți și nimeni să nu îți spună și să te lase să vorbești în continuare și să zâmbești. Din fericire, partenerul tău este aici pentru a te salva și pentru a-ți „monitoriza” dinții, așa că poți să mănânci liniștit.

 

8. Împărțirea unei periuțe de dinți

Haide, recunoaște și tu că din când în când ai mai folosit periuța de dinți a partenerului tău doar pentru că părea mai nouă decât a ta. Până la urmă v-ați sărutat de nenumărate ori, așa că puțină salivă care nu este chiar atât de străină nu poate face prea mult rău.

Add comment