Radio Simplu

Dacă ești femeie, cu siguranță și tu treci prin aceste probleme zilnice

Uneori este mai bine să fii bărbat dacă stai să te gândești din perspectiva timpului petrecut pentru a fi gata, doar faci un duș rapid, te bărbierești, îți dai părul cu gel și cam asta a fost. Dacă ești femeie, totuși, tot acest proces este puțin mai complicat și durează mai mult să ne facem rutina de îngrijire și să ne pregătim corespunzător pentru fiecare timp de eveniment sau ieșire.

 

Chiar dacă ești o persoană care nu se machiază zilnic, spre exemplu pentru că trebuie să recunoaștem că nimeni nu prea are timp de asta, există unele chinuri prin care toate trecem în fiecare zi. Cu toate acestea, bărbații nu își pot da seama și nu pot aprecia eforturile noastre la adevărata lor valoare. Există multe detalii de care trebuie să ținem cont și pe care trebuie să le respectăm; dacă și tu știi despre ce este vorba aici, atunci cu siguranță te vei regăsi în lista de mai jos.

 

1. Epilatul picioarelor

Aceasta este o luptă săptămânală în rândul femeilor și dacă ești una mai puțin norocoasă așa ca mine, creșterea rapidă a părului te face să simți nevoia să te epilezi în fiecare minut deoarece te temi să nu ai un aspect pe care oamenii să îl judece. Epilatul picioarelor ar trebui considerat o parte din rutina ta de exerciții fizice deoarece pentru a ajunge în anumite zone trebuie să faci niște mișcări mai degrabă complicate și complexe.

 

2. Epilarea inghinală

Oh, frica și durerea aceasta pe care o simțim în timpul epilării inghinale nu vor fi înțelese niciodată de bărbați. Dacă ai planuri să mergi în vacanță, linia bikinilor este un lucru din cauza căruia nu îți dorești să îți faci nicio grijă, așa că trebuie să îți iei inima în dinți și să te duci la salon pentru a te epila. Da, doare foarte tare, dar până la urmă, ce nu face o femeie pentru a arăta bine în fața partenerului ei și nu numai?

 

3. Rutina șamponului

Părul unei femei reprezintă una dintre cele mai mari comori pe care ea o poate avea; șamponul pentru culoarea părului, pentru repararea lui, șamponul cu keratină, cel cu ulei de argan, pur și simplu există prea multe probleme legate de păr și la fel de multe șampoane care trebuie alese cu mare grijă în funcție de fiecare tip de păr. Niciodată un bărbat nu va putea înțelege tot acest proces de șamponare și folosire a măștilor de păr și balsamurilor.

 

4. Stoarcerea coșurilor

Știm deja foarte bine toate dintre noi că se spune că nu ar trebui să ne stoarcem coșurile niciodată deoarece el se vor extinde și chiar se vor înrăutăți; cu toate acestea, alegem să trecem peste aspecte importante și să apăsăm și strângem cât mai tare pentru a scăpa de aceste lucruri inestetice care ulterior devin și mai inflamate și roșii. Ne-o facem cu mâna noastră până la urmă…

 

5. Scăparea de părul facial

Da, din păcate acest lucru trebuie făcut periodic. Trebuie să apelăm la tot felul de soluții precum penseta, ceara fierbinte sau benzile de ceară care să ne scape de toate aceste fire de păr nedorite. Cu toate acestea, trebuie să ne asigurăm că folosim corect toate aceste produse deoarece ele ne pot provoca răni sau iritații (asta de cele mai multe roi în cazul cerii) și clar nu de dorim un astfel de aspect inestetic.

Add comment