Radio Simplu

Cum să ai o relație armonioasă cu partenerul tău – Înțelege nevoile bărbaților în funcție de zodie

1. Gemeni

Sunt genul de bărbați care se îndrăgostesc la prima vedere, dar există posibilitatea enormă ca să piardă interesul foarte rapid pentru o femeie. Nu e greu pentru un bărbat din zodia Gemeni să înceapă o relație cu o femeie, dar este dificil să o păstreze apoi. Ca să ai ocazia să începi o familie cu un Geamăn trebuie să menții relația interesantă constant și să-i trezești interesul în fiecare zi. Au nevoie de respect, sprijin și recunoașterea meritelor.

 

2. Rac

Bărbații Raci sunt extrem de vulnerabili din fire, sunt predispuși să poarte pică și să se chinuie emoțional în ultimul hal. Ca să construiești o relație cu un bărbat Rac trebuie să ții cont de trsăturile caracterului lui, să fii extrem de precaută cu el și să te adaptezi felului lui sensibil de a fi. Racii apreciază grija partenerelor și modul în care primesc răspuns la acțiunile lor. Acestea sunt lucrurile care le alimentează interesul față de o potențială parteneră de viață.

 

3. Leu

Bărbații Leu au o alură roială încă din naștere și nu vor accepta în preajma lor decât persoane care le seamănă și sunt compatibile cu ei. Înainte de a face marea propunere unei femei care îi interesează, Leii se asigură că alegerea pe care o fac o va face pe femeia respectivă să fie încântată și va stârni invidia celor din jur. Doar atunci Leul e hotărât să-și lege destinul cu persoana iubită. Nu e greu să cucerești inima unui bărbat Leu. Trebuie doar să știi cum să-l flatezi cu adevărat și îl vei avea la picioarele tale.

 

4. Balanță

Balanțe sunt ființe care gândesc foarte mult și sunt extrem de raționale. Balanțele sunt cel mai adesea intelectuali și buni cunoscători ai artelor. Balanțele își doresc ca partenere femei la fel de inteligente ca ei, cu care pot porta o conversație și care să aibă gusturi impecabile. Balanțelor nu le plac femeile care flirtează deschis cu ei, preferă să aleagă metoda tradițională de a face ei primul pas atunci când sunt interesați de o femeie. Dacă vrei să faci o încercare cu o Balanță, iar el nu este interesat deloc de tine, orice încercare a ta de a-l cuceri va fi inutilă.

 

5. Săgetător

Sunt genul de bărbat care adoră să petreacă mereu și sunt o sursă inepuizabilă de energie. Să ai o relație cu o astfel de persoană este dificil și simplu în același timp. Femeia de care se îndrăgostește trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor lui și să poată ține pasul cu el. Săgetătorii nu-și irosesc energia pe certuri și discuții de cuplu în contradictoriu, așa că e mai bine să eviți conflictele cu un bărbat Săgetător.

Add comment