Radio Simplu

Cele mai stupide mituri legate de relațiile intime

Chiar dacă ești bărbat sau femeie, trebuie să recunoști că fiecare dintre noi are modul său diferit de a percepe relațiile amoroase. Cu toate acestea, există numeroase lucruri care diferă în înțelegerea femeilor și a bărbaților în ceea ce privește relațiile intime. Și precum la femei, societatea noastră continuă să hrănească mințile bărbaților cu lucruri absolut neadevărate cu privire la momentele în care facem dragoste.

 

De cele mai multe ori, foarte multe lucruri pe care le cunoaștem cu privire la viața intimă sunt neadevărate. Acest lucru se întâmplă doar din cauza faptului că ne lăsăm ghidați de ceea ce auzim de la alții și ne încredem în spusele prietenilor sau ale cunoscuților.

 

Totuși, este mai bine să ne informăm pe cont propriu din surse sigure și să încetăm să mai credem miturile pe care le aflăm din diferite locații sau de la diferite persoane. De aceea, am decis să creăm o listă cu unele dintre cele mai stupide mituri legate de amor pe care nu ar trebui să le crezi.

 

1. Bărbații se gândesc la amor mereu – nu este adevărat că ei se gândesc constant la asta și că sunt gata să o facă oricând și oriunde. Uneori, ei nu sunt pregătiți să o facă și studiile spun că genul unei persoane nu influențează această dorință de a face amor.

 

2. Dacă scoți pe cineva la cină, ești pe cale să faci dragoste – dacă îi oferi ei puțin răsfăț și o scoți în oral, asta nu înseamnă că este obligată să te recompenseze pentru asta, așa că nu te aștepta ca mereu să se întâmple să faci dragoste după o cină în oraș.

 

3. Mărimea penisului contează cel mai mult – societatea noastră i-a învățat pe bărbați că mărimea penisului determină masculinitatea lor; mărimea contează, dar nu în orice lucru.

 

4. Bărbații sunt mai puțin predispuși la infecțiile cu transmitere intimă – bărbații nu sunt super oameni a căror sănătatea este mai puternică decât a femeilor. Ei au aceleași șanse ca femeile să contacteze o astfel de infecție.

 

5. Bărbații sunt cei care cumpără prezervativele – nu este adevărat faptul că doar bărbații sunt conștienți de pericolele unor boli ce pot surveni după un contact amoros. Ei doar preferă să își aleagă singuri firma, culoarea și mărimea prezervativelor, așa că lumea presupune că doar ei trebuie să o facă.

 

6. Bărbatul ar trebui să facă mereu primul pas – să faci primul pas nu depinde neapărat de bărbat. Dacă ești femeie și simți nevoia să faci tu primul pas, nu este nimic greșit în asta, ba chiar unora dintre bărbați le place foarte mult.

 

7. Filmele pentru adulți te învață despre relațiile intime – cel mai important lucru pe care trebuie să ți-l aduci aminte cu privire la filmele pentru adulți este că ele NU sunt reale. Ele includ dramă, actori, scenarii, regizor și o întreagă echipă de filmare.

 

8. Bărbații nu sunt abuzați – un studiu recent realizat pe baza unui număr de 40 000 de reședințe de către National Crime Victimization Survey a demonstrat că 38% dintre victimele abuzului erau bărbați.

 

9. Amorul înseamnă doar penetrare – este o gândire mult prea îngustă să îți imaginezi că amorul presupune doar penetrare. Există mult mai multe lucruri care se întâmplă când cele două organe intră în contact.

 

10. Un act amoros durează o oră – experții spun că exceptând preludiul, penetrarea durează câteva minute, durata medie fiind de 3 până la 7 minute.

Add comment