Radio Simplu

Ce tip de relație ai cu partenerul tău în funcție de modul în care vă țineți de mână

Oamenii tânjesc după conexiune fizică și totul începe atunci când se țin de mână. Această acțiune simplă stabilește o legătură puternică între oameni. În acest fel, este încurajată încrederea, siguranța, intimitatea, confortul și dragostea. Acest gest mic, dar semnificativ, poate dezvălui multe lucruri despre relația ta, cum ar fi cele din lista de mai jos. Citește-le cu atenție și identifică tipul relației tale în funcție de modul în care te ții de mână cu partenerul tău:

 

1. Vă țineți cu mâinile de degete și trageți ușor de brațele fiecăruia

Acest tip de ținere de mână se întâlnește în cazul persoanelor care au o relație în care unul dintre parteneri îl domină pe celălalt. Persoana care trage de mâini e de obicei cea care ia deciziile în majoritatea timpului.

 

2. Țineți brațele foarte apropiate 

Cuplurile țin brațele apropiate la evenimente pentru a le arăta celor din jur că sunt o pereche unită. Cu toate acestea, dacă poziția respectivă este făcută într-un mediu mai puțin relevant, e dovadă de nesiguranță. E posibil ca o persoană să caute brațul partenerului pentru a se simți în siguranță.

 

3. Sentiment de siguranță din partea celeilalte mâini

Acest tip de ținere de mână e posibil să nu fie un semn pozitiv. Se poate referi la un nivel de posesivitate care mai are puțin și dă în patologic. Cu toate acestea, mai poate însemna și că relația respectivă a intrat deja într-o etapă avansată.

 

4. Atunci când vă țineți de un singur deget

În primul rând, cuplurile care respectă reciproc intimitatea fiecăruia, iar independența individuală este o prioritate pentru ei sunt văzuți ținându-se astfel de mână. Mai poate însemna și că dragostea lor nu mai este atât de puternică și pot reveni la a fi din nou prieteni.

 

5. Țineți degetele unele în altele

Cuplurile care țin degetele unele în altele nu au nicio problemă în intimitate și sunt extrem de pasionale în dormitor. În consecință, între aceste persoane există o legătură extrem de puternică. Este foarte important să ții strâns de mână partenerul atunci când aveți mâinile în poziția aceasta. Dacă unul dintre parteneri este relaxat, atunci ar trebui să fie motive de îngrijorare.

 

6. Vă țineți de mână cu palma orientată în jos

Acest tip de ținere de mână simbolizează mai degrabă afecțiune decât pasiune. Persoana a cărei palme e întoarsă în jos are de obicei o personalitate mai puternică și este adesea văzută dominând-o pe cealaltă. Atunci când ne ținem de mână partenerul, ne dorim să transmitem o mulțime de lucruri prin acest gest.

Add comment