Radio Simplu

Ce tip de bărbat îți dorești ca partener în funcție de zodia ta

1. Berbec

Femeile Berbec adoră aventura, sunt pasionale și încăpățânate. Femeile născute sub semnul acestei zodii își doresc bărbați care să le satisfacă în pat, dar care să le acorde spațiu atunci când au nevoie de asta.

 

2. Taur  

Femeile Taur adoră mâncarea, moda și bărbații. Un bărbat trebuie să aibă foarte multă răbdare cu o femeie Taur și să fie extrem de carismatic ca să fie pe placul unei Tăurițe.

 

3. Gemeni

Femeile Gemeni sunt extrem de energice și n-au nimic împotrivă să se distreze cu mai mulți bărbați în același timp. Sunt atrase de bărbați care sunt inteligenți fără să fie plictisitori.

 

4. Rac

Racii își doresc să aibă o relație serioasă încă de la început. Caută bărbați care să le satisfacă atât emoțional, cât și în dormitor. Bărbații sensibili și protectori sunt ideali pentru femeia Rac.

 

5. Leu

Femeile născute sub acest semn sunt extrem de pasionale și apreciază oamenii care îi scot la masă în restaurante scumpe. Femeile Leu sunt atrase de bărbați fermecători, care le flatează.

 

6. Fecioară

Femeile Fecioară sunt atrase de bărbați care le pot calma emoțiile la nevoie. Apreciază bărbații care știu să le respecte limitele. Nu e ușor să cucerești o Fecioară, așa că preferă bărbații care reușesc cu adevărat să facă asta.

 

7. Balanță

Femeile Balanță sunt sufletul petrecerii și caută bărbați care să le poată face față. Balanțele adoră bărbații romantici, care le vor cere în căsătorie în locuri publice.

 

8. Scorpion

Femeile Scorpion au umor negru și sunt foarte atrăgătoare. Sunt extrem de misterioase și preferă bărbații inteligenți. Vor ca partenerii lor să fie și ei la fel de energetici și de pasionali ca ele.

 

9. Săgetător

Femeile Săgetător adoră aventura și le place la nebunie să călătorească. Sunt atrași de bărbați cărora le place să exploreze noi locuri și senzații. Se așteaptă ca partenerul lor de viață să le fie în același timp  și cel mai bun prieten.

 

10. Capricorn

Femeile Capricorn sunt extrem de serioase, așa că sunt în căutarea bărbaților cu cariere reușite. Caută bărbați ambițioși, iar statutul e foarte important pentru ele. Dacă au găsit bărbatul ideal, vor face orice ca să-l păstreze.

 

11. Vărsător

Femeile Vărsător sunt imprevizibile și sunt atrase de bărbați șarmanți, creativi și care le pot provoca din punct de vedere intelectual. Sunt atrase de bărbați cu meserii creative, cum ar fi poeții sau artiștii.

 

12. Pești

Femeile Pești sunt dominate de romantism. Au nevoie de bărbați sensibili și grijulii care să le protejeze. Femeile Pești adoră să viseze și uneori, îi pot face pe bărbații de lângă ele să devină genul mai stabil în dragoste.

Add comment