Radio Simplu

Ce diferență de vârstă e între Olivia Steer și Andi Moisescu. Prezentatorul TV e mai mare de ani

Andi Moisescu și Olivia Steer formează un cuplu care se bucură de o relație de lungă durată în industria showbiz-ului din România. Ei sunt împreună de peste 19 ani și au doi băieți împreună. Cu toate acestea, multă lume a fost intrigată de diferența lor de vârstă, care nu este foarte semnificativă.

Ce diferență de vârstă e între Olivia Steer și Andi Moisescu

Andi Moisescu, juratul de la Românii au talent, a cunoscut-o pe Olivia Steer în anul 2002, în Ajunul Crăciunului, printr-un prieten comun, în timp ce înregistrau imnul pentru 1 Decembrie la Pro TV. De acolo, drumul către o poveste de dragoste a fost unul anevoios, deoarece Olivia Steer nu s-a lăsat ușor cucerită, necesitând un efort susținut din partea lui Andi pentru a câștiga inima ei.

Andi Moisescu, cu o diferență de vârstă de aproximativ trei ani în comparație cu soția sa, se pregătește să împlinească 51 de ani în doar câteva zile, în timp ce Olivia, partenera sa de viață, are aproape 48 de ani, fiind născută pe 30 decembrie 1975. Distanța de vârstă dintre cei doi este una destul de mică, de aproximativ 3 ani.

Cum s-au cunoscut Andi Moisescu și Olivia Steer

Olivia Steer a dezvăluit: „Ne plăceam foarte mult.” Procesul de cucerire a fost unul dificil pentru Andi Moisescu, deoarece Olivia, care ulterior i-a devenit soție și au avut împreună doi copii minunați, a necesitat eforturi semnificative din partea lui. Cu ceva timp în urmă, Olivia Steer a recunoscut că, inițial, nu vedea în relația lor mai mult decât o prietenie, mai ales că credea că Andi este deja implicat într-o relație serioasă. Totuși, lucrurile s-au schimbat atunci când Andi s-a destăinuit, iar amândoi au descoperit că au multe în comun.

„Ne-am petrecut seara cu amicii noștri, fără să intuiesc vreo idilă. Am plecat apoi la Târgu Mureș, la sora mea, iar el în Spania. A revenit cu telefoane și mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar după vacanță ne-am revăzut.

Am trăit tot timpul cu impresia că el e prins într-o relație serioasă, cu perspective, așa că nu întrevedeam altceva decât o amiciție plăcută. La următoarea întâlnire, mi-a povestit de el, de fosta relație, de familia lui, de obiceiuri și hobby-uri.

Practic s-a asigurat că aflu tot ce trebuie să știi despre un om care vrea să-ți devină apropiat. Am descoperit atunci că avem multe în comun, că suntem singuri amândoi și că ne plăceam foarte tare”, spunea Olivia Steer, potrivit wowbiz.ro.