Radio Simplu

Asta este ceea ce spune despre relația ta poziția în care dormi

Multe dintre lucrurile pe care le facem dezvălui numeroase aspecte despre starea noastră și despre comportamentul nostru, chiar dacă ne dăm seama sau nu. Așa că și atunci  când dormi noaptea, modul în care tu și partenerul tău dormiți unul lângă celălalt sau în anumite cazuri, unul peste altul, poate indica numeroase aspecte despre relația voastră. Să nu uităm că somnul este un act intim și de cele mai multe ori este realizat în preajma partenerului tău, petrecând numeroase ore pentru această activitate.

 

Așa că gândindu-te la asta trebuie să analizezi unele dintre cele mai comune poziții în care oamenii dorm, ceea ce spun ele și ceea ce indică despre starea psihică a partenerului tău. Dacă amândoi veți face anumite eforturi cu privire la modul în care dormiți unul lângă celălalt, asta ar putea duce la îmbunătățirea relației și consolidarea ei. Așa că doar citește și tu despre aceste poziții și află despre ce părere are partenerul tău în legătură cu relația voastră.

 

1. Libertate

Dacă tu și partenerul tău dormiți în direcții opuse, spate în spate , dar fără să vă atingeți, asta poate reprezenta un semn destul de bun. Cuplurile care dorm astfel sunt conectate și sigure și asta sugerează că fiecare dintre parteneri este independent în relație. Bineînțeles, acesta poate fi și un semn rău dacă tocmai v-ați certat și stați cât mai separați unul de celălalt.

 

2. Prețuire

Dacă dormi spate în spate cu partenerul tău, dar vă atingeți în același timp este de asemenea un semn foarte bun deoarece asta înseamnă că amândoi sunteți relaxați și vă simți confortabil unul preajma celuilalt. Chiar dacă nu vă atingeți foarte mult, este clar că amândoi vă prețuiți, dar aveți și capacitatea de a vă oferi unul altuia puțin spațiu.

 

3. Pillow talk

Această poziție presupune ca partenerii să doarmă față în fața celuilalt și ea sugerează o anumită nevoie de intimitate între ei doi. Este destul de complicat să dormi în această poziție dacă stai să te gândești mai aprofundat, dar există numerotase cupluri care o fac și asta arată cât de apropiate sunt ele.

 

4. Nodul iubiților

Această poziție presupune acele momente când adormiți îmbrățișați pentru primele 10 minute, iar apoi amândoi dormiți în partea lui de pat; ea reprezintă un semn bun cu privire la relația voastră. Această poziție este un compromis între intimitate și independență, lucru care este materializat în intercalarea mâinilor și picioarelor ambilor parteneri.

 

5. Spooning

Această poziție surprinde cuplul ținându-se în brațe, unul pe la spatele celuilalt. Ea este o poziție drăguță și atragatoare în același timp, dar este și un aranjament care sugerează în primul rând că partenerii au foarte multă încredere unul în celălalt. Aceasta este una dintre cele mai populare poziții și este de cele mai multe ori întâlnită în stadiile incipiente ale unei relații.

 

6. Romantic

Unul dintre parteneri doarme cu capul și mâna peste pieptul celuilalt partener apărând o senzație de protecție și un nivel mare de încredere între ei doi. Se știe despre persoanele care dorm pe spate că au un simț puternic al încrederii și atunci când celălalt partener se așază cu capul pe pieptul lui, se creează o afecțiune protectoare care îi învăluie pe amândoi.

 

7. Supereroul

Această poziție surprinde unul dintre parteneri care se întinde în absolut tot patul, lăsându-l pe celălalt partener să se înghesuie la marginea patului. Dacă și la tine în relație se întâmplă asta, este posibil să există anumite probleme și poate ar trebuii să ai o conversație cu partenerul tău despre asta. Nu este un semn bun când partenerul tău sau tu dominați tot spațiul patului, iar celălalt partener este marginalizat astfel.

Add comment