Radio Simplu

Asta este ceea ce spune despre relația ta modul în care îți îmbrățișezi partenerul

Să fii într-o relație este unul dintre cele mai minunate lucruri din lume; dragostea pe care partenerii și-o împărtășesc este una ce nu poate fi exprimată în cuvinte. Dar uneori, oamenii fac anumite gesturi mici pe care nici măcar nu le observi mereu. Ele pot fi mici și neglijabile, dar în timp pot lua proporții impresionante.

 

Nu suntem experți în relații, dar credem cu certitudine că există anumite semne într-o relație pe care dacă le observi din timp, vei ști la ce vor duce în viitor. În mod surprinzător, unul dintre aceste mici semne este reprezentat de simplele îmbrățișări. Există mai multe tipuri de îmbrățișări care sugerează anumite trăsături diferite ale fiecărei relații în parte.

 

Cât de apropiate sunt persoanele dintr-un cuplu poate fi dezvăluit prin intermediul unei singure îmbrățișări. De aceea, mai jos vei putea descoperi modurile de bază ale diferitelor tipuri de îmbrățișări. Cum te îmbrățișezi depinde doar de tine și de partenerul tău. Află și tu!

 

1. Îmbrățișarea ca și cum este sfârșitul lumii

Îmbrățișarea aceea strânsă în care pur și simplu nu îți dorești să îi dai drumul partenerului tău se numește Deadlock. Acest tip de îmbrățișare presupune o relație foarte serioasă din care nu îți dorești să ieși. Dar dacă acest tip de îmbrățișare persistă în relați ta de-a lungul timpului, atunci ar trebui să vorbești cu partenerul tău despre asta; dacă nu v-ați mai văzut de mult timp este un lucru normal, dar dacă îmbrățișarea de acest tip este frecventă, atunci el încearcă să îți transmită că îi este frică să nu te piardă și că nu are încredere în tine și în relație.

 

2. Îmbrățișarea fără prea mult contact

Aceasta presupune partea de jos a corpurilor să nu se atingă. Acesta reprezintă un semnal de avertisment conform căruia partenerul tău se simte incomod față de tine în privința unui anumit motiv. Doar dacă nu ați avut o ceartă recentă, ar trebui să iei în seamă această îmbrățișare deoarece înseamnă că el nu vrea să se apropie de tine.

 

3. Îmbrățișarea cu picioarele în jurul mijlocului lui

Această îmbrățișare sugerează că există o atracție fizică incredibilă între voi doi și că există o pasiune foarte puternică în relația voastră. Dacă ea îl îmbrățișează pe el des în acest mod, atunci cel mai probabil viața din dormitor este una foarte picantă și fierbinte.

 

4. Îmbrățișarea și păstrarea contactului vizual

Acesta reprezintă unul dintre cele mai intime moduri de a îmbrățișa pe cineva. Ea presupune o conexiune foarte puternică și stabilă între parteneri. „Ochii sunt oglinda sufletului”, așa că dacă tu și partenerul tău vă îmbrățișați astfel, atunci relația voastră este una foarte consolidată.

 

5. Îmbrățișarea din lateral

Cunoscută ca și „îmbrățișarea prietenească” sugerează că cele două persoane sunt foarte apropiate, dar nu neapărat în sens romantic. Aceasta indică faptul că pe lângă legătura romantică pe care o aveți, există și o doză foarte mare de prietenie între voi.

 

6. Îmbrățișarea pe la spate

Acest tip de îmbrățișare semnifică existența încrederii și a siguranței în relația voastră. Persoana care stă în față este cea îi arată celei din spate că poate fi de încredere deoarece stă cu spatele la ea și o protejează. Pe de altă parte, cea din spate dovedește calități protective de asemenea. Împreună, cei doi parteneri încearcă să se protejeze unul pe celălalt.

 

7. Îmbrățișarea perversă

Dacă vine vorba despre a fi pervers, atunci clar tu îți iei prietena în brațe când te afli în public prin apucarea feselor ei de față cu restul lumii. Poate o arunci în pat noaptea când ajungeți acasă, dar dacă o iei astfel în brațe în public te face să pari că ești un pervers și îți reflectă intențiile pe care le ai.

Add comment