Radio Simplu

Arată-i partenerei tale cât de mult înseamnă pentru tine! – 6 moduri creative prin care să o faci să se simtă iubită

Femeile își doresc să se simtă iubite de către partenerul lor. Mai jos îți oferim o listă cu 6 moduri prin care să îți faci partenera să se simtă iubită și apreciată în fiecare zi. Încearcă-le și tu după ce le citești cu atenție:

 

1. Fă-i surprize

Oricărui om îi plac surprizele, iar pentru o femeie, cele romantice venite din partea partenerului sunt cele mai flatante. Pune la cale surprize pentru ea ca să-i arăți că ești nebun după ea. Viziteaz-o pe neașteptate la locul de muncă și scoate-o în oraș să luați prânzul împreună, se va simți în al 9-lea cer când colegii ei vor vedea că o tratezi ca pe o regină. Adu-i un buchet de trandafiri dimineața, lângă mic dejun, o va face cea mai fericită femeie de pe pământ.

 

2. Gătește-i cina preferată

Femeile adoră bărbații care fac efortul de a găti pentru ele. Nu e ușor să gătești, iar femeile știu că doar un bărbat care le iubește cu adevărat se va deranja să le gătească special și să le pregătească cina. Dacă nu ești un bucătar prea bun, cumpără unele preparate gata făcute și pregătește o cină la lumina lumânărilor. Efortul depus îi va demonstra cât de mult înseamnă pentru tine.

 

3. Fă-i complimente

Un compliment făcut din inimă la momentul potrivit înseamnă mult mai mult decât o remarcă flatantă. Spune-i cât de bine arată în rochia cea nouă sau ce frumos miroase. Va adora aceste complimente doar dacă sunt sincere.Poți să-i faci complimente și cu privire la inteligența și la personalitatea ei, o vei cuceri cu siguranță.

 

4. Fă-i cadouri

Orice femeie adoră să primească flori și bomboane de la iubitul ei. Nu e nevoie să aștepți o ocazie specială ca să îi faci cadouri. Fă-i unul în orice perioadă a anului și se va bucura enorm. Nu e nevoie să fie un cadou sofisticat și scump de fiecare dată, intenția și gestul contează cel mai mult.

 

5. Fă-o să se reîndrăgostească de tine

Menține viu romantismul în relația voastră. Fă-o să se simtă specială și iubită cu gesturi mici. Nu e nevoie să cheltuiești o grămadă de bani ca să îi arăți cât de mult o iubești. Dacă faci un lucru pentru ea, oricât de mic, ca să îți exprimi dragostea sinceră, se va simți iubită, ar gestul tău nu va rămâne nerăsplătit.

 

6. Ajut-o

Ajut-o în orice fel poți ca să-i arăți cât de mult înseamnă pentru tine. Ajut-o cu treburile casei, să aibă grijă de copii, cu spălatul hainelor, cu gătitul sau fă-i pachețelul cu mâncare pentru serviciu. Arată-i că-ți pasă cu adevărat de ea și că o iubești sincer.

Add comment