Radio Simplu

Andra a patit rusinea vietii! A băut până a adormit😮 Nu e insa tot. Ce a spus despre Măruţă…:

Chiar dacă Andra pare, în ochii multor oameni, aproape perfectă, are și ea miciile ei vicii care îi dau bătăi de cap. Puțini știu că vedeta nu obișnuiește să pună mâna pe alcool – și că există și un bun motiv pentru asta.

În urmă cu ceva vreme, Andra a vorbit despre un episod ceva mai jenant din viața ei, atunci când și-a făcut de râs soțul chiar în fața socrilor ei. Nu a fost cu rea intenție, ci la „îndemnul” câtorva pahare de vin care i-au „despletit limba” și au făcut-o să povestească tot felul de lucruri ridicole despre cel ce avea să devină tatăl copiilor ei.

De ce nu bea Andra alcool
Pe canalul ei de Youtube, Andra a povestit că, la începutul mariajului, a dat frâu liber cuvintelor fără filtru. Așa a ajuns să-l facă de râs pe soțul ei, chiar de față cu părinții lui.

„Eram la Târgu-Jiu, la socrii mei şi stăteam la poveşti cu dânşii. Avem o relaţie extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor ca pe o fiică a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine. Pe când eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea, şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţă mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit”, a povestit Andra.

Nu este singurul motiv. La „Agentul VIP”, Andra mărturisea că alcoolul o face și foarte somnoroasă, iar acest lucru cam intervine cu viața ei de artistă. Drept urmare, nu crede deloc în mitul că artiștii ar trebui să bea puțin, pentru a-și drege glasul.