Radio Simplu

Alin Simoiu, îndrăgostit de Bianca Giurcă. Ce le-a mărturisit ispita colegilor. Momentul nu a fost difuzat pe televizor / VIDEO

Alin Simoiu este îndrăgostit de Bianca Giurcă. Ispita le-a făcut o mărturisire colegilor săi și asta în momentul în care au purtat o discuție despre apropierea dintre ei. Momentul nu a fost difuzat pe televizor. Iată ce a vorbit Alin Simoiu cu Ahmad Daas și Dan Chiș!

Un moment de la Insula Iubirii care nu a fost difuzat pe televizor a fost postat pe platforma TikTok a Antenei Play. Telespectatorii emisiunii pot vedea și astfel de momente importante din emisiune, cum ar fi acesta unde Alin Simoiu a mărturisit că este îndrăgostit de Bianca Giurcă. Iată ce discuție a purtat ispita cu Ahmad Daas și Dan Chiș!

Alin Simoiu, îndrăgostit de Bianca Giurcă

Ahmad Daas și Dan Chiș au stat cu Alin Simoiu în aceeași cameră, iar cei trei au vorbit despre apropierea dintre Alin Simoiu și Bianca Giurcă. Într-un moment al discuției lor, ispita a spus că este îndrăgostit de concurentă.

„Ce frumos ne-am jucat astăzi! E un joc aici… S-au complicat lucrurile… M-am îndrăgostit! Nu mai pot Ahmad! O să crape inima în mine dacă nu o să fiu cu ea. D a(n.r.: vorbesc serios). Sunt îndrăgostit”, le-a spus Alin Simoiu celor două ispite masculine.

Bianca Giurcă l-a întrebat pe Alin Simoiu dacă s-a îndrăgostit
În urmă cu câteva ediții de la Insula Iubirii, sezonul 7, Bianca Giurcă l-a întrebat pe Alin Simoiu dacă s-a îndrăgostit. Cei doi vorbeau despre evoluția concurentei, iar aceasta a spus la un moment dat că ispita nu a avut cum să o cunoască în timpul scurt petrecut împreună.

„Tu te-ai îndrăgostit de mine, da sau nu?!”, l-a întrebat Bianca Giurcă pe Alin Simoiu, la Insula Iubirii.

Răspunsul lui Alin Simoiu nu a întârziat să apară, însă el nu a spus sigur dacă este îndrăgostit sau nu de concurentă. Cu toate acestea, ispita i-a făcut câteva complimente frumoase Biancăi Giurcă.

„Ești o fată frumoasă, ești o fată care zâmbește și are un suflet extraordinar. Sunt gesturi mici pe care eu le văd și le remarc și care pentru mine contează. Cred că ești o femeie atât de minunată acasă, din ce mi-ai povestit tu”, i-a răspuns ispita masculină.