Radio Simplu

Alexi Bodi, prima reacție după ce a agresat-o fizic în parc pe mama Biancăi Drăgușanu: „Ești soție! Ce vrei?! Să😲” Continuarea întrece orice imaginație

Bianca Drăgușanu a fost dezamăgită la dublu de ziua ei! După ce la prânz, soțul acesteia, Alex Bodi, a înjurat-o în parc pe mama ei și a fost în stare s-o bată chiar de față cu ea, la doar câteva ore, bărbatul a venit în emisiunea de la Kanal D, unde Bianca era invitată, și a certat-o în direct pe blondină.

Bianca Drăgușanu a izbucnit în lacrimi de ziua ei, în emisiunea ”Teo Show”, din cauza bărbatului iubit. Potrivit vedetei, aceasta nu știe ce să mai facă ca să meargă lucrurile între ea și Alex Bodi. Blondina a povestit cum în ziua în care aceasta a împlinit 38 de ani, bărbatul a sunat-o să-i reproșeze că a postat o poză mult prea sexy pe Instagram, în loc s-o felicite și s-o facă să se simtă cea mai fericită femeie.

Văzând-o în lacrimi și extrem de supărată, Alex Bodi s-a grăbit să ajungă în emisiunea TV. Mai mult, acesta a certat-o în direct pe soția sa. Afaceristul a evidențiat faptul că vrea să aibă lângă el o femeie de afaceri puternică și care se face remarcată prin succesul pe care îl are, nu prin felul în care arată.

„Din moment ce esti o femeie de afaceri, esti sotie, ce vrei? Să pozezi in Playboy? E mai bine să fii acoperită, ca de dezbrăcat se dezbracă toată lumea. Eu i-am spus de multe ori că o apreciez mai mult cand se îmbracă elegant, se îmbracă frumos”, a spus Alex Bodi.

Deși azi ar trebui să-și sărbătoreacă ziua de naștere, Bianca Drăgușanu a spus că, din cauza tensiunilor dintre ea și Alex Bodi, nu știe dacă vor face ceva special în această seară.

„Eu i-am spus de azi dimineață, după ce am avut discutia. Nu că ea nu își permite, dar i-am zis „lasă-mă să îți organizez, că am vorbit cu niște persoane”. A spus că nu are nevoie. Dacă eu vreau să fiu ok cu tine și tu îmi spui că nu ai nevoie, cum să îți fac ziua mai frumoasă?”, a mai spus Alex Bodi.