Radio Simplu

Află și tu dacă el este atât de bun în dormitor precum zice

Să afli dacă un bărbat este priceput în dormitor poate fi un lucru foarte greu de aflat dacă nu ai încercat asta deja pentru a vedea cu proprii tăi ochi care sunt performanțele lui. Doar dacă nu vei întreba ultimele femei cu care el s-a culcat, nu poți ști cu exactitate dacă el este priceput sau nu. Cu toate acestea, poți urmări anumite semne importante care îl vor da de gol și care îți vor indica care sunt aptitudinile lui.

 

Dacă și tu ești curioasă să afli cum va fi viitorul tău partener în dormitor, dar vrei să știi despre asta înainte să încerci să întreții relații amoroase cu el, ei bine, atunci te afli în locul potrivit. Tot ceea ce trebuie să faci este să ții cont de aspectele de mai jos și de semnalele pe care el ți le trimite involuntar. Fii atentă la lista mai jos menționată și vei afla răspunsurile la toate întrebările tale.

 

1. Este interesat de cum ți-ai petrecut ziua

Dacă el îți pune multe întrebări cu privire la modul în care a decurs ziua ta, atunci probabil el încearcă să afle despre lucrurile care te fac fericită. Și dacă el este dispus să facă aceste mici cercetări, atunci el este probabil interesat și de aspectele ce țin de viața voastră intimă.

 

2. Știe cum să te atingă în general

Dacă el este capabil să îți atingă mâna, spre exemplu, într-un mod în care te face  să te simți în al nouălea cer sau dacă îți masează capul astfel încât ochii tăi se dau peste cap, atunci este aproape garantat faptul că el știe exact ce să facă în dormitor.

 

3. Te face să te simți superbă

Am ajuns la concluzia că nu ar trebui să te întâlnești niciodată cu persoane care nu te fac să  te simți superbă deoarece atunci când partenerul tău te face să ai o părere bună despre tine, vei deveni mai spontană decât ți-ai putea imagina. De aceea, și viața dintre așternuturi va fi mai condimentată.

 

4. Este o persoană foarte ambițioasă

De cele mai multe ori, persoanele care nu au ambiții în viață și sunt leneșe, tind să transpună aceste aspecte și în ceea ce privește viața intimă. Există și excepții, dar în general vorbind, dacă este foarte muncitor în viața reală, atunci el nu se va priva de această calitate nici în dormitor.

 

5. este un dansator foarte bun

Ok, asta este pur și simplu adevărat. Eu urăsc bărbații care spun că nu le place să danseze deoarece care poate fi explicația pentru faptul că nu îți place să îți miști corpul într-un mod distractiv? Este ca și cum ai spune direct „Nu sunt bun la pat” și asta mă va face să nu îmi mai doresc o relație cu tine.

 

6. Contactul vizual dintre voi este serios și intens

Dacă mă gândesc la foștii mei parteneri și la modul în care aveam un contact vizual, îmi dau seama că asta spune foarte multe despre viața mea intimă cu fiecare dintre ei.  Dacă te uiți la un bărbat și contactul vizual dintre voi este unul foarte serios și intens și care te face să fii puțin emoționată, atunci trebuie să știi deja că partidele de amor dintre voi vor fi uimitoare.

 

7. El nu se grăbește

Dacă un bărbat nu sare imediat și nu bate apropouri care să sugereze dormitorul, atunci ai nimerit o adevărată comoară rară. Dacă lucrurile merg încet, dar sigur între voi, probabil asta se va întâmpla și în dormitor și vei beneficia de multă atenție și grijă din partea lui.

Add comment