Radio Simplu

Adelina Pestrițu, așa cum n-ai văzut-o la tv, pe Facebook sau pe Instagram! Cum arată o ieșire la terasă a brunetei, atunci când crede că nu o vede nimeni!

GALERIE FOTO (8)

Frumoasa brunetă este una dintre cel mai bine plătite vedete din mediul online, adevărat influencer, și are o familie frumoasă. Adelina este mămica unei fetițe de un an, iar în vară a fost mireasă, una dintre cele mai frumoase de la noi. Cât de fericită este Adelina Pestrițu alături de soțul ei, Virgil Șteblea și de fetița lor, se observă și din imaginile surprinse recent de paparazzi WOWbiz.ro.

Adelina se afla la o terasă din parc, cu Virgil, micuța Zenaida și câțiva prieteni. Paparazzi WOWbiz.ro au surprins însă câteva momente tandre între cei trei. Zenaida este în brațele mamei sale, însă zâmbește fericită când tatăl ei o pupă și o gâdilă, într-un joc emoționant între cei trei.

Zenaida, fetița Adelinei Pestrițu, a început să meargă
Puțin mai târziu, paparazii surprind însă o altă imagine frumoasă: Adelina și fetița se află pe un ponton, privesc apa, iar micuța care a început să meargă de curând vrea să stea cât mai mult în picioare.


Zenaida este o încăpățânată, și probabil că părinții ei vor avea de furcă mai târziu cu fetița cu un caracter puternic, așa că ar vrea să stea mult prea aproape de apă, iar Adelina ca o mamă grijulie o ia repede în brațe. Și cum Zenaida se supără și începe să plângă, vedeta o plimbă, și o pupă pentru a o liniști.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit în vară, la un an de când cei doi deveniseră părinții Zenaidei
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit pe 3 iulie, la Primăria sectorului 1 din Capitală, doar în prezența nașilor. Ceremonia a fost una restrânsă, însă pe 20 iulie, Adelina și Virgil au făcut nunta, un eveniment spectaculos, cu sute de invitați, unde Adelina a strălucit. La nuntă, îmbrăcată într-o rochiță albă, spectaculoasă a participat și micuța Zenaida, fetița celor doi.

Loading...