Radio Simplu

Acestea sunt semnele prin care să îți dai seama că nu ai încredere în partenerul tău

Relațiile sunt foarte grele și ar trebuii să știi deja asta; cred că noi toți ar trebui să fim plătiți pentru cât de mult efort depunem. Doar gândește-te că uneori o tigaie în capul partenerului tău sună atât de tentant, dar cu toate acestea nu o poți face pentru că îți aduci aminte că îl iubești și că nu este moral. Trebuie să îți aduci aminte că ești o persoană calmă și rațională și mai ales că amândoi faceți parte din aceeași echipă. Știu că nu toate relațiile sunt ușoare și că încrederea dintre voi doi poate fi distrusă foarte ușor, din păcate.

 

Cu toate acestea, deși ea poate fi distrusă imediat, de asemenea poate fi recâștigată, într-adevăr după multe eforturi și chinuri. Dar până să ajungi într-un moment fatidic de a-ți pierde încrederea total în partenerul tău, poate că și tu ai început să îți pui întrebări cu privire la asta. Oare mai ai încredere în el? Oare relația voastră mai funcționează normal? Doar citește lista de mai jos și îți vei găsi răspunsurile la toate întrebările pe care ți le puseseși înainte.

 

1. Îi spui să îți dovedească anumite lucruri

Să fii într-o relație bazată pe încredere este minunat, dar nu foarte ușor pentru toată lumea, mai ales pentru cei care au probleme cu acest aspect. Observă și tu dacă ai nevoie să soliciți dovezi cu privire la locurile în care a fost el și cu cine; de asemenea, dacă îi spui să își facă un selfie pentru a-ți dovedi unde este, ei bine, nu este în regulă.

 

2. Verifici constant rețelele lui de socializare

Este ora 2 dimineața și partenerul tău fidel doarme liniștit lângă tine, dar tu stai cu telefonul în mână și te uiți pe profilul lui de Facebook urmărind toate comentariile și like-urile pe care el le-a dat cine știe cui. Dacă faci asta, atunci poate ar trebui să aveți o discuție cu privire la problemele de încredere dintre voi doi.

 

3. Îi ceri parolele personale

Chiar nu este cazul să ceri parolele personale ale partenerului tău pentru nimic în lume. Doar încearcă să te pui în situația lui, dacă el ți-ar cere să faci același lucru pentru ca el să aibă acces la toată viața ta socială, ei bine, cred că te-ai enerva puțin, ceea ce se întâmplă și cu el când tu faci asta.

 

4. Te simți intimidată din cauza fiecărei femei atractive pe care o vezi

Trebui să recunoști că este foarte greu să ai probleme cu încrederea; indiferent cât de mult încerci, îți dai seama că ajungi să te porți urât cu persoanele pe care le iubești. Dacă ești preocupată cu gândul că partenerul tău se uită la alte persoane, tu nici măcar nu observi dacă el o face sau nu.

 

5. Îi întrebi prietenii despre locurile în care a fost el

Ca și cum cuvântul lui nu ar fi suficient pentru tine, decizi să iei legătura cu prietenii lui pentru a-ți confirma dacă el a spus adevărul cu privire la locurile în care a fost cu o seară în urmă. Deci lasă-mă să înțeleg asta, nu ai încredere în persoana pe care o iubești, dar alegi să crezi ceea ce spun prietenii lui?

 

6. Îl acuzi înainte să știi adevărul

Să inventezi scenarii în mintea ta este unul dintre cele mai greșite lucruri pe care le poți face într-o relație, mai ales dacă acel scenariu se învârte în jurul unor lucruri despre care nu știi dacă sunt adevărate sau nu. Poate că tu te consideri un detectiv care deja a intuit despre ce este vorba, da oferă-i și lui șansa de a se explica înainte să îl acuzi de ceva anume.

Add comment