Radio Simplu

Acestea sunt lucrurile principale pe care bărbații le consideră neatractive la femei

Chiar dacă poate tu faci tot posibilul pentru a atrage pe cineva de care îți place, ai putea să fii surprinsă să afli că unele atitudini și comportamente fac chiar opusul lucrului pe care ți-l dorești referitor la persoana de care ești atrasă.

De fapt, este posibil ca nici măcar să nu îți dai seama de faptul că unele lucruri pe care le faci îndepărtează bărbații, în loc să îi facă să fie atrași de tine. Cunosc cazuri în care femeile pur și simplu nu își dau seama de faptul că modul în care se comportă face ca bărbații să le evite.

De multe ori se întâmplă ca atenția pe care cu toate ne-o dorim din partea bărbaților să fie primită, într-adevăr, dar nu într-un mod pozitiv și nu cu admirație; ba din contră, ei se uită la noi cu uimire în situația în care suntem penibile.

Dacă îți dorești să nu pățești și tu același lucru, atunci te afli în locul potrivit deoarece mai jos vei putea găsi o listă cu unele lucru care sunt considerate de către bărbați ca fiind neatractive.

Așa că dacă îți dorești ca ei să te admire, atunci probabil că ar trebui să le eviți.

1. Ești prea arogantă

Într-adevăr, doamnele și domnișoarele ar trebui să înțeleagă că există o linie foarte fină între a fi mândră și a fi arogantă.

Nu este nimic greșit în a fi mândră de împlinirile și reușitele tale, însă încearcă să nu fii arogantă cu privire la ele în fața altor persoane deoarece acest lucru va atrage numai părerile negative și nimeni nu va aprecia cu adevărat ceea ce ai vrut tu să pui în evidență încă de la bun început.

2. O igienă precară

Bineînțeles, acesta este un lucru de bază și cu siguranță nu poate fi aplicat doar la femei, ci și la bărbați. Indiferent de gen, și bărbații și femeile ar trebui să fie foarte atenți și consistenți în ceea ce privește igiena lor.

O igienă precară nu face plăcere nimănui și pe lângă faptul că vei ajunge să fii judecat de cei din jurul tău, acest lucru nu este absolut deloc sănătos. Nu uita să îți pui sănătatea pe primul loc întotdeauna!

3. Criticile constante cu privire la fostul partener

Crede-mă, fiecare femeie are așteptări și nu a terminat-o 100% cu fostul partener niciodată. Nicio femeie nu ar trebui să critice sau să vorbească urât la adresa fostului partener în fața actualului deoarece el va considera că respectiva va vorbi la fel despre el pe viitor.

De asemenea, acest lucru doar demonstrează atașamentul ei față de trecut și faptul că nu a putut să treacă peste fostul partener și peste relație.

4. Prea mult machiaj

Acest lucru chiar este adevărat și știu deja că femeile nu poartă machiaj pentru a-i impresiona pe bărbați, ci pentru ele însele și pentru a se simți mai bine în pielea lor.

Cu toate acestea, se pare că cei mai mulți dintre bărbați sunt deranjați de un machiaj excesiv deoarece îi face să creadă că acea femeie este falsă.

Chiar dacă vrei să impresionezi pe cineva, chiar dacă nu, sfatul nostru este să folosești mai puțin machiaj și să adopți un look natural.

5. Te crezi prea puternică

Și aici nu ne referim la genul de putere care te face să fii impasibilă când vine vorba despre o întâmplare nefericită sau care te face să nu plângi niciodată indiferent de gravitatea situației; este vorba pur și simplu despre forța fizică ce se materializează în niște izbucniri violente față de parteneru tău.

Nu este normal ca atunci când aveți disensiuni tu să îți demonstrezi puterea fizică prin spargerea și dărâmarea obiectelor din jurul tău.

6. Prea multe dorințe

Este destul de iritant pentru un bărbat ca partenera lui să fie mereu nemulțumită și să ceară din ce în ce mai mult. Este absolut normal să ai dorințe și aspirații, însă dacă faci din acest lucru un scop al vieții tale, atunci bărbații nu vor sta prea mult în preajma ta deoarece acest lucru este destul de deranjant și stresant pentru ei.

Nu pune presiune pe nimeni și nu obliga oamenii să îți îndeplinească cererile.

Redactia Radiosimplu

Add comment