Radio Simplu

Acestea sunt cele 5 poziții preferate de către toți bărbații

Îți dorești să condimentezi lucrurile în dormitor? Dacă răspunsul este da, atunci probabil te-ai gândit deja cum să îi faci seara mai bună și cum să îl înnebunești cu toate acele trucuri de care ai auzit că îi înnebunesc pe bărbați. Când vine vorba despre relațiile amoroase, cea mai importantă este intimitatea, pozițiile fiind doar partea distractivă a întregului act, ele oferindu-ți posibilitatea de a te conecta și explora tot ceea ce vă place ție și partenerului tău.

 

Deși oamenii sunt diferiți în general, există câteva reguli și obiceiuri pe care toți bărbații el apreciază și și le doresc în dormitor. De aceea, am realizat un mic studiu și am descoperit care sunt 5 dintre cele mai frecvente și mai dorite poziții pe care bărbații le iubesc. Dacă și tu vrei să îți surprinzi partenerul, ei bine, te afli în locul potrivit deoarece am pregătit o listă cu tot ceea ce trebuie să știi pentru a-l face fericit și împlinit și care să îți aducă și ție plăcere, bineînțeles.

 

1. Partenera deasupra

Întreabă un bărbat despre ceea ce îi place să facă în dormitor și pot pune pariu cu tine că  răspunsul lui va fi să te mulțumească pe tine și să îți ofere plăcere. Această poziție te pune pe „scaunul șoferului” și este exact locul în care el vrea ca tu să fii. Profită de faptul că ai controlul și stabilește pasul în funcție de ceea ce îți place, lăsându-i mâinile să exploreze toate zonele în care ele vor să ajungă.

 

2. Poziția misionarului

Această poziție este una foarte preferată de bărbați deoarece ei se află în control în timp c se păstrează intimitatea: șoldurile tale sunt libere să facă ce vor în timp ce poți să menții contactul vizual și el să urmărească toate reacțiile tale. Și în timp ce el se află în poziția de putere deasupra ta, împreună puteți seta involuntar pasul lucrurilor. Dacă vrei ca el să se miște mai repede sua mai încet, doar pune-ți mâinile șoldurile lui și ghidează-l.

 

3. Partenera deasupra lui cu spatele

Această variație cu spatele a poziției în care femeia stă deasupra este minunată pentru ambii parteneri. Îi oferă lui ocazia de a te admira în toată splendoarea ta, iar tu poți fi în controlul a tot ceea ce se întâmplă. Această poziție nu permite numeroase atingeri și contact vizual, dar reprezintă un contrast frumos față de pozițiile clasice cu care toată lumea s-a obișnuit deja.

 

4. Pe la spate

Această poziție pe la spate îi oferă lui oportunitatea de a deține controlul și de a seta pasul așa cum își dorește prin intermediul mișcărilor lui. În plus, este foarte ușor pentru a se ajunge la o penetrare mai adâncă, făcându-l să se simtă regele din dormitor. Unele femei iubesc senzația aceasta intensă, chiar dacă uneori ea poate fi destul de pătrunzătoare. Spune-i exact ceea ce îți dorești deoarece comunicarea este secretul unei relații sănătoase din orice punct de vedere.

 

5. În picioare

Să faci amor în timp ce amândoi sunteți în picioare este o experiență foarte plăcută, dar destul de complicată; cu toate acestea, ea este o poziție irezistibilă pe care orice persoană trebuie să o încerce măcar de câteva ori. Chiar dacă el te apleacă peste masa din bucătărie sau te împinge spre perete, această poziție spontană este perfectă pentru o partidă rapidă.

Add comment