Radio Simplu

Acestea sunt cele 5 fantezii de top pe care le au toate femeile

În timp ce majoritatea persoanelor pot glumi spunând că bărbații au un singur lucru în gând, ei bine, asta nu este chiar așa deoarece ei nu sunt singurii care se gândesc la amor. De fapt, conform unui studiu al lui Harold Leitenberg și Kris Henning, fanteziile amoroase sunt comune atât în rândul bărbaților cât și în rândul femeilor; de asemenea, aproximativ 95% dintre subiecți au spus că au avu sau au fantezii.

 

Fanteziile au un rol vitali în viețile noastre intime, dar în timp ce ambele genuri de persoane au fantezii, ele diferă de la un gen la celălalt, femeile având fantezii diferite față de bărbați. În timp ce bărbații sunt mai vizuali, preferând să viseze la ceea ce ar putea să îi facă noii colege care stă în biroul de lângă, femeile preferă să aibă fantezii cu privire la ceea ce ar putea să le facă un anumit bărbat. Pe scurt, pe ele le incită gândul de a fi dorite și plăcute de bărbați. Iată deci unele dintre cele mai comune fantezii pe care le au aproape toate femeile.

 

1. Amorul cu un străin

Un studiu din 2001 publicat de The Journal of Sex Research, 80% dintre femeile care se aflau deja într-o relație au afirmat faptul că au avut fantezii despre altcineva decât partenerul lor în ultimele luni. De ce? Ei bine, amorul în contextul monogamiei poate fi foarte fierbinte și mai ales reamintirea aprinderii scânteii inițiale. De aceea, având fantezii cu altcineva reprezintă un mod de a-ți reaminti cât de plăcut este sentimentul de a fi atât de evident dorită.

 

2. Dominarea bărbatului

Deși poate părea contra intuitiv ca o femeie să își dorească să dețină controlul în dormitor atunci când ea de fapt vrea să fie dorită și râvnită de partenerul ei și nu numai, scenariul în care ea își domină iubitul sau soțul o prezintă pe ea ca fiind asemenea unei zeițe care îl controlează pe el; ea vrea să vadă cum el o dorește și încearcă să îi câștige toată atenția prin dominația ei și de aceea apare un sentiment deosebit pe care o femeie îl simte atunci când domină pe cineva.

 

3. Exhibiționismul

În acest scenariu o femeie nu numai că reușește să se bucure de plăcerile amorului împreună cu partenerul ei, dar poate simți și un sentiment diferit de plăcere prin prisma faptului că știe că este este privită de cineva sau chiar de mai multe persoane. Pur și simplu ea este incitată de ideea că altcineva se uită la toată acțiunea și o apreciază în adevăratul ei stil adus la rang de artă. Cred că orice femeie măcar o dată și-a imaginat cum ar fi să fie privită și de altcineva în timpul partidelor amoroase, nu-i așa?

 

4. Să fie agresată într-o manieră plăcută

Uneori această fantezie este cunoscută ca și fantezia violului, dar această fantezie nu este exact așa cum ți-ai putea imagina după numele dat. Cât de multe filme nu ți-au plăcut atunci când un bărbat pur și simplu și-a împins partenera spre perete și a sărutat-o neașteptat? Gândul că un bărbat ar fi atât de spontan și ar abunda de atâta dorință și plăcere încât să facă niște gesturi mai bruște este pur și simplu copleșitor și foarte atractiv.

 

5. O partidă în 3

De cele mai multe ori, bărbații sunt cei care au această fantezie alături de partenera lor și de o altă femeie. Cu toate acestea, s-a descoperit faptul că și femeile se gândesc destul de des la această posibilitate și și-ar dori să încerce cel puțin din curiozitate. La fel ca și fantezia de la numărul 3, este incitant să mai existe o persoană care să se uite la toată acțiunea, dar care să și ia parte la ea.

Add comment