Radio Simplu

Acestea sunt cele 10 întrebări pe care ar trebui să i le pui partenerului înainte să faceți amor

Să presupunem că a trecut o lungă perioadă de timp de când n-ai mai fost la o întâlnire, iar acum ai întâlnit o persoană și amândoi sunteți destul de compatibili, amândoi vă simțiți bine, ezitarea și incomoditatea au dispărut.

Sunteți gata să faceți următorul pas care duce lucrurile în dormitor? Dar înainte de a face asta, ești sigur că știi destul despre persoana respectiva? Știu că sună ciudat, punând o astfel de întrebare înainte de a face dragoste, dar sănătatea ta este în joc.

 

1. Nu ai un iubit/iubită, nu?

Acest lucru este serios pentru că nu sigur nu dorești să regreți mai târziu. Vrei să simți vina că partenerul cuiva l-a înșelat cu tine? Și dacă acesta minte, clar te va răni mai târziu. Deci, este important să pui această întrebare și să faci totul să fie clar.

 

2. Iei pilule anticoncepționale?

Anticoncepționalele pot dăuna sănătății fizice sau mintale deoarece afectează hormonii unei persoane. Prin urmare, este important să pui această întrebare pentru a evita astfel de situații neplăcute și nedorite.

 

3. Care sunt activitățile personale/fanteziile pe care ești dispus să le încerci?

Da, trebuie să vorbiți despre astfel de chestiuni. Este important să știi care sunt dorințele partenerului tău și fanteziile legate de amor și de viața din dormitor, astfel încât să fii capabil să le îndeplinești.

 

4. Ai vreo obiecție în a folosi protecție?

Nu trebuie să te simți rușinat sau să te emoționezi să întrebi asta. Este doar o întrebare simplă, iar rezultatul va rămâne același. Este pentru siguranța ta și pentru cealaltă persoană.

 

5. Ai avut vreodată vreo boală cu transmitere prin amor?

Știu că este o întrebare directă, dar tu chiar vrei să riști să iei o boală cu transmitere prin amor? Dacă vrei să fii sănătos atunci nu există nici un rău în a întreba așa ceva. Evident, va distruge starea de spirit, dar este necesar.

 

6. Câți parteneri ai avut de când te-ai testat ultima dată?

Acest lucru ar putea ucide starea de spirit a partenerului tău pentru că s-ar putea crede că îi judeci caracterul, dar acest lucru nu este adevărat. Doar apelează cu atenție la această întrebare. Poți să îți împărtășești experiența cu el și să îl întrebi despre ultimul lui partener.

 

7. Te-ai testat pentru HIV?

Ei bine, este vorba despre siguranța ta, din nou. Asigură-te că nu ești ofensator sau nepoliticos. Dacă arăți că ai o lipsă de considerație, atunci aceasta poate fi cea mai mare greșeală. Deci, întreabă și relaxează-te.

 

8. Iei tratament pentru vreo boală infecțioasă?

Ar putea fi orice fel de boală sau infecție, așa că trebuie să-l întrebi pentru a preveni orice transmitere nedorită. Trebuie să fii sănătoși înainte și după ce faci amor cu cineva.

 

9. Ce te excită cel mai mult și cel mai puțin?

Nu există nimic care să te oprească să pui această întrebare, deoarece îl va face să se simtă bine că îți pasă de nevoile lui, iar asta te va ajuta foarte mult.

 

10. Ai avut vreo boală cu transmitere prin amor în ultimele 6 luni?

Dacă o astfel de persoană este activă în viața ei privată, atunci există șansa ca ea să aibă o astfel de boală. Întreabă politicos, deoarece asta te pot salva de o boală și mai ales, nu încerca să te grăbești cu nimic.

Add comment