Radio Simplu

Acesta este doctorul care s-a îndrăgostit de pacienta sa și care apoi a trăit cu cadavrul ei

În 1931, Dr. Carl Tanzler  s-a îndrăgostit de una dintre pacientele pe care le trata de tuberculoză. Dragostea l-a determinat să își mențină pacienta în viață, lucru ce chiar a dus la încercarea lui de a îndepărta corpul ei din mausoleul în care era păstrat și de a-l ține întreg cu ajutorul umerașelor, cerii și mătăsii.

 

Tanzler s-a născut în 1877 și a studiat fenomenele meteorologice în Austria în 1910, unde a stat până la sfârșitul Primului Război Mondial.

După ce s-a întors, Tanzler s-a căsătorit și a avut 2 copii în 1920, iar familia lui a emigrat în Zephyrhills, Florida. El a renunțat la familia lui pentru a lucra pe post de radiolog tehnician în Key West, la Spitalul Marin din S.U.A, sub numele de Contele Carl von Cosel.

 

Când o femeie cubano-americană pe nume Maria Elena Milagro de Hoyos a venit la spital, doctorul a văzut în fața lui un adevărat vis devenit realitate. Ea era născută acolo în 1909, era fiica unui producător de țigări, a crescut într-o familie mare și fusese adusă la spital de către mama ei după ce devenise bolnavă.

 

Pe parcursul tinereții lui, Tunzler avea viziuni cu o femeie superbă, brunetă care îi era predestinată. Femeia de 22 de ani semăna perfect cu premonițiile lui din copilărie și tinerețe, așa că el a fost convins instantaneu că ea trebuie să fie dragostea vieții lui.

 

Din nefericire pentru amândoi, diagnosticul lui Tanzler pentru ea nu era unul prea bun deoarece el descoperise că ea suferea de tuberculoză care încă era fatală în anii 1900. În ciuda lipsei de calificări de care avea nevoie pentru a trata un pacient cu tuberculoză, Tanzler a fost determinat să îi salveze viața femeii folosind o varietate de tonicuri, elixiruri și medicamente special create.

 

Tanzler a administrat aceste tratamente în casa familiei femeii, aducându-i numeroase cadouri și declarându-și dragostea pentru ea. În ciuda tuturor eforturilor lui, Hoyos a pierdut lupta cu boala și și-a lăsat familia și noul îngrijitor relativ obsedat cu inima frântă.

 

Tanzler a insistat să îi cumpere un mausoleu scump din piatră și cu permisiunea părinților ei, a angajat un organizator funerar care să îi pregătească trupul înainte de a fi închis în mausoleu.

 

Familia femeii nu și-a dat seama că singura cheie de la mausoleu va ămâne în posesia lui Tanzler care în curând a profitat de acest privilegiu făcând unul dintre cele mai macabre lucruri din lume.

 

Tanzler a vizitat mormântul femeii în fiecare noapte timp de 2 ani, obicei ce s-a încheiat deodată după ce el și-a pierdut slujba din motive necunoscute. În timp ce familia ei a observat această schimbare drastică în comportamentul lui, ea nu și-a putut imagina motivul din spate.

 

În aprilie 1933, Tanzler a scos corpul lui Hoyos din mausoleu, lucru ce nu l-a mai făcut să-l viziteze în fiecare noapte deoarece ea acum se afla în casa lui. Ela cum își făcuse un scop de a-i prezerva corpul la doi ani după moartea ei. El a făcut asta cu ajutorul unui vechi avion pe care l-a remodelat într-un laborator medical.

 

Acolo, el a urmat anumite procedee pentru a păstra corpul intact, folosind ghipsuri și ochi de sticlă pentru a-i menține fața, umerașe și alte fire pentru a-i stabiliza scheletul. El i-a umplut corpul cu cârpe pentru a păstra forma originală și i-a acoperit scalpul cu șuvițe reale de păr.

 

De asemenea, el a adăugat multe parfumuri, flori, dezinfectante pentru ca trupul ei să nu emane un miros neplăcut și îi dădea fața cu anumite creme pentru a o păstra „vie”.

El chiar a îmbrăcat-o, i-a pus bijuterii și a dormit cu ea în același pat timp ce 7 ani.

 

După un timp în care el cumpăra numai lucruri femeiești și unele persoane l-au văzut dansând în casa lui cu o păpușă gigantică, familia femeii a început să fie suspicioasă.

Sora femeii a venit în casa lui Tanzler și a fost șocată de ceea ce a descoperit acolo, mai apoi alertând autoritățile.

 

La autopsie s-a descoperit și un tub de carton între picioarele femeii pentru a crea un vagin artificial.

Deoarece legile din acea perioadă erau mai permisive decât sunt acum, el a fost acuzat doar de profanare de morminte și a fost pus în libertate.

Add comment