Radio Simplu

Acest cuplu rus canibal afirmă că a ucis 30 de oameni

Poliția a găsit tot felul de dovezi, începând de la fotografii până la borcane cu rămășițe și chiar un videoclip intitulat „Lecții video pentru canibali”.

Un cuplu din Rusia a fost arestat pentru crimă, afirmând că a omorât până la 30 de oameni și mai apoi i-a mâncat.

 

Dmitry Baksheev și soția lui Natalia au fost arestați după ce un corp dezmembrat a fost descoperit în casa lor într-o comunitate hotelieră de la o bază militară din Krasnodar.

Polițiștii au fost pentru prima dată orientați către casa soților Baksheev în momentul în care un telefon mobil a fost găsit mai devreme luna aceasta pe o stradă din apropierea bazei militare în care locuia familia menționată.

 

În telefon au fost descoperite fotografii cu părți ale unui corp dezmembrat precum și o fotografie cu Dmitry în timp ce avea o bucată de carne umană în gură.

După ce s-au descoperit fotografiile amintite, poliția a reușit să dea de urma cuplului și le-au căutat domiciliul unde care au dat peste corpul dezmembrat al unei femei ce avea 35 de ani. Pe lângă acesta, o geantă cu lucrurile victimei a fost găsită în apropiere.

 

Pe lângă corp, autoritățile a găsit un număr mare de produse alimentare și mâncăruri ce erau neidentificate și pe care le-au confiscat ulterior. Testările criminaliștilor locali sunt în curs momentan pentru ca aceștia să își poată da seama dacă acele produse sunt realizate din carne animală sau umană.

 

Există și un videoclip cu casa cuplului în care polițiștii au căutat și au găsit rămășițe umane variate, precum și un clip ce arată organe și bucăți din corpurile victimelor stocate în borcane cu o soluție salină.

 

Pe lângă fotografiile găsite în telefonul mobil, autoritățile au găsit și alte fotografii developate ce sugerau vădit crime multiple, inclusiv o fotografie care prezenta un cap uman servit pe o farfurie alături de niște fructe.

Data fotografiilor developate dovedește că acest cuplu a comis crime și a dezmembrat corpuri variate de aproximativ două decenii. Una dintre fotografii are data inscripționată ca fiind 28 decembrie 1999.

 

Poliția a raportat că a găsit 19 bucăți de piele umană în locuința cuplului, precum și o filmare video cu titlul „Lecții video pentru canibali”.

Când a fost pentru prima dată chestionat de poliție, soțul, Dmitry inițial a ales să nege uciderea femeii și a afirmat că a găsit rămășițele ei el însuși și de aceea le-a fotografiat.

 

El mai târziu s-a conformat și a recunoscut că a omorât femeia de 35 de ani despre care știa poliția inițial și pe lângă ea, a mai confirmat și uciderea unei alte persoane în anul 2012.

Natalia, soția lui a confirmat mai apoi că ea și partenerul ei au omorât până la 30 de persoane începând cu 1999 și până în prezent; ei s-au folosit de droguri pentru a seda victimele înainte de a le omorî.

 

Poliția a confirmat ulterior că atât Dmitry, cât și Natalia Baksheev au fost arestați și vor rămâne în custodia autorităților până când investigațiile și testările biologice ce vor urma vor putea da un rezultat concret și vor concluziona cercetările.

 

În orice caz, este indubitabil faptul că cei doi soți au comis aceste crime și vor fi pedepsiți conform legilor statului.

Add comment