Radio Simplu

90% dintre oameni nu își dau seama ce este GREȘIT în poză. Tu poți?

Balul este unul dintre cele mai importante evenimente din viața socială a unui adolescent absolvent. Este ultima noapte petrecută alături de prieteni înainte de a-și lua rămas bun înainte de a-și lua rămas bun de la liceu și să înfrunte viața reală plină de responsabilități sau să continue cu facultatea.

Iluziile optice sunt unele dintre imaginile preferate de către internauți, în special dacă este vorba de imagini care se joacă cu mintea lor și îi fac să amețească încercând să descifreze felul în care au fost realizate.

luziile optice exploatează schimbarea dintre ceea ce ochii noştri văd şi ceea ce creierul percepe.

Informaţiile captate de ochi sunt procesate de creier pentru a da o percepţie care nu corespunde cu măsurătoarea fizică a sursei de stimulare.

Există mai multe tipuri de iluzii optice dintre care putem enumera cele cognitive (rezultatul interferenţei inconştiente) sau cele psihologice care reprezintă efectul stimulării excesive de un anumit tip (poziţie, culoare, luminozitate, etc) a ochilor şi a creierului.

Dacă ești adeptul unor astfel de imagini, probabil crezi că nimic nu te mai poate surprinde și că ai văzut destul de multe fotografii care te-au lăsat mască.

Este o seară pe care nimeni nu vrea să o uite vreodată, așa că fetele aleg cele mai frumoase rochii, băieții încearcă să le dea pe spate pe fete cu cele mai frumoase costume, iar designerii se dau peste cap pentru a crea cele mai frumoase ținute, demne de un bal.

n fotografie de mai jos, vei vedea câteva fete care își fac o fotografie în fața restaurantului, înainte să intre. 90% dintre cei care au văzut fotografia au omis un detaliu destul de interesant.

Fotografia aparține unei eleve britanice, Eleanor Clarke, alături de cele patru prietene ale ei și a apărut la bal cu ceea ce părea o geantă potrivită pentru asemenea eveniment.

Privind mai de aproape, mulți și-au dat seama că nu văd ce este greșit în această imagine.

Trebuie să recunoaștem faptul că este o idee extrem de îndrăzneață, dar și de inteligentă, în același timp. iar eleva sigur s-a distrat pe cinste la bal.

 

Ei bine, geanta argintie este, de fapt, o sticlă metalică în care a pus alcool pentru ca prietenele sale însetate să o folosească în timpul serii.

 

Redactia Radiosimplu

Add comment