Radio Simplu

9 trucuri pentru mașină care îți vor economisi mult timp și te vor scăpa de nervi

Conducătorii auto petrec o medie de 1100 de ore pe an în mașinile lor; asta înseamnă aproape 3 ore pe zi. Este cu siguranță mai bine să îți petreci acest timp în maximul de confort și să te concentrezi asupra condusului, fără a acorda atenție unor inconveniente minore.

 

1. Pune niște paravane între scaunele copiilor pentru ca drumul tău să fie liniștit

Excursiile cu copii mici, în special pe distanțe lungi, vor deveni mult mai liniștite dacă vei pune niște paravane între scaunele acestora. Copiii nu se vor mai putea certa sau arunca unii în alții cu jucării.

 

2. Instalează un raft în portbagajul tău

Pentru a avea mai mult spațiu și a aranja totul cât mai bine în portbagajul mașinii tale, fă un raft ușor de instalat și de asemenea de dat jos. Nu trebuie să fii foarte priceput în ale tâmplăriei, ci doar să ai puțină imaginație.

 

3. Pune toate documentele importante într-un dosar

Documentele sunt adesea depozitate în torpedou; cu toate acestea, avem multe documente pe care trebuie să le luăm în timp ce conducem, iar torpedoul este de obicei prea mic pentru asta. Încearcă să utilizezi un dosar cu distanțiere. Toate lucrurile vor fi în ordine și îți vor economisi mult timp prețios.

 

4. Creează un suport pentru tableta copiilor

Pentru a distra pe cineva în timpul călătoriei lungi, încearcă să creezi un suport special pentru tablete. Trebuie doar să găsești o modalitate prin care să reușești să susții tableta de partea din spate a scaunelor din față.

 

5. Depozitează-ți cablurile și încărcătoarele separat

Cablurile numeroase și încărcătoarele de telefon, tablete și alte gadget-uri, de multe ori ne fac viața mult mai complicată. Dacă îți dorești să știi în orice moment unde sunt acestea prin mașina ta, doar pune-le în mici containere de plastic.

 

6. Protejează-ți scaunele din a se murdări

Scaunele pentru copii se murdăresc ușor și repede. Pentru a le proteja de pete și murdărie, încearcă să creezi o husă specială pentru scaunele copiilor. Este suficient să folosești niște materiale care se spală ușor și sunt aproape impermeabile.

 

7. Curăță-ți mașina în detaliu

Aceasta este una dintre cele mai ușoare metode de curățare în detaliu a mașinii; doar ia o periuță de dinți și scapă de praful și de firmiturile care s-au adunat în și printre husele și pernele scaunelor.

 

8. Scapă de petele de pe scaune

Oțetul și bicarbonatul de sodiu te pot ajuta să scapi de petele închise la culoare de pe tapițeria mașinii. Se amestecă cele 2 ingrediente împreună și se freacă cu această pastă pe zonele murdare cu o periuță de dinți. Așteaptă până se usucă și curăță  suprafețele cu un aspirator.

 

9. Creează-ți propriul odorizant de mașină

Dacă dorești ca aerul din mașina ta să miroasă frumos și să te pună într-o stare bună, pune câteva picături de ulei esențial pe un clește de rufe din lemn și fixează-l de grilajul prin care intră aerul în mașină.

Add comment