Radio Simplu

8 semne sigure că iubita ta te înșeală

Dacă ești de părere că dragostea este oarbă, atunci acest articol te va ajuta să îți deschizi ochii. Ai ajuns la acel punct al relației în care simți că iubita ta începe să își piardă interesul pentru tine? Simți că vă distanțați tot mai mult?

Dacă ai răspuns afirmativ la aceste întrebări, înseamnă că trebuie să fii foarte atent la semnele din jurul tău. Multe relații sunt sabotate din cauza acestei întrebări: „Mă înșeli?”

Știm că nu îți place să fii comparat cu alții, dar adevărul este că nu toate relațiile sunt menite să țină o viață.

Dacă ai o presimțire sumbră cu privire la iubita ta, oferă-i prezumpția de nevinovăție, dar, în același timp, ține cont de sfaturile noastre de mai jos. Iată care sunt semnele că iubita îți este infidelă.

1. Nu te mai lasă să îi pui mâna pe telefon sau pe laptop

Înainte, te punea pe tine să îi citești mesajele noi, dar acum nici nu te mai lasă să te atingi de telefonul ei mobil. Mai mult, devine neliniștită în preajma ta și nici măcar nu mai stă lângă tine atunci când scrie mesaje.

Este un semn clar că îți ascunde ceva, și despre ce altceva ar putea fi vorba dacă nu despre amantul ei secret?

2. Este mai preocupată decât de obicei de modul în care arată

Dacă dintr-o dată își schimbă stilul vestimentar sau petrece mai multe ore la sală și la salon, poate că face toate astea doar pentru a impresiona pe cineva care i-a căzut cu tronc.

Este normal ca femeile să fie preocupate de aspectul lor fizic, dar de unde atâta interes subit?

3. E prea ocupată să mai iasă cu tine

Obișnuiați să vă petreceți fiecare zi de joi împreună, făcând un maraton de seriale, dar acum nu mai pare interesată de micul vostru ritual sau îți spune că are prea mult de lucru și nu poate ajunge. Dar de ce ești așa de sigur că nu iese, de fapt, cu altcineva?

4. Dintr-o dată, se interesează de programul tău

Poate că face asta pentru că îi pasă de tine și vrea să fie sigură că vă sincronizați timpul liber, sau poate că vrea să își facă planuri cu altcineva atunci când este sigură că nu o poți prinde.

5. Și-a pierdut interesul pentru viața voastră amoroasă

Multe cupluri au o rutină când vine vorba de acest aspect, dar dacă ea este obosită mai tot timpul în ultima vreme și te refuză, poate că pur și simplu are pe altcineva.

6. Nu mai răspunde la telefon sau la mesaje și dispare fără să știi nimic de ea

Dacă e de negăsit câteva ore bune pe zi, sau spune că iar a dormit prea mult și nu a auzit telefonul, este cazul să aveți o mică discuție serioasă.

7. Exagerează

Dacă începe să o enerveze comportamentul tău obișnuit și devine paranoică în privința ta, poate că pur și simplu își dorește să terminați relația.

8. Nu mai vrea să se întâlnească și ea cu familia sau prietenii tăi

Deși înainte nu avea nicio problemă să ieșiți și cu alte persoane, acum pare că vrea să îi evite pe toți cu orice preț. Motivul ar putea fi vinovăția pe care o simte față de ei pentru comportamentul său infidel.

Redactia Radiosimplu

Add comment