Radio Simplu

8 detalii care transformă stilul unei femei într-unul foarte sofisticat

Nu există o rețetă universală pentru cum să arăți spectaculos. Și chiar nici un milion nu te poate ajuta. Pentru că să ai un aspect spectaculos nu este echivalent nu sume mari de bani. Dar există o serie de trucuri pe care dacă le cunoști vei arăta ca o vedetă din revistele de modă. Știliștii recomandă câteva soluții din care ies ținute extraordinare cu un buget chiar limitat.

1. Acordă atenție hainelor de culori deschise
Combinarea hainelor deschise e responsabilă pentru eleganța ținutelor. De aceea hainele de culoare bej, de exemplu, îți vor da o notă de eleganță pentru întreaga ținută.

2. Formează-ți o ținută de bază indiferent de vremea de afară
Un palton drept de culoarea nisipului, un trenci simplu bej, blugi clasici albaștri, cțteva bluze elegante de culori și modele diferite, fusta-creion care poate fi de orice culori sau materiale, acestea sunt articolele vestimentare care niciodată nu se vor demoda. E suficient să adaugu accesorii și elemente moderne și nimeni nu-și va putea lua privirea de la tine.

3. Investește în accesorii de calitate
Curelele, gențile, bijuteriile, accesoriile pentru cap pot face adevărate minuni. Și uită de falsuri. O geantă de la un designer necunoscut arată mai bine și va rezista mult mai mult față de ceva copiat de la o mare casă de modă.

4. Alege pantofi de culori neutre sau foarte tari
Pantofii cu toc cui de culoare albastră, galbenă, roșie luați dintr-un magazin mic arată la fel de elegant ca și cei cumpărați direct la la marile firme. Și asemenea accesorii dau imediat o notă în plus față de alte modele chiar dacă sunt mai comode.

5. Alege lenjeria intimă cât mai invizibilă
Mărgeluțele de pe sutien sau cusăturile proeminente de pe chiloți cu siguranță arată inestetic. Aceste detalii pot schimba într-un sens negativ orice ținută, oricât de bine aranjată. Lenjeria intimă mai specială e potrivită pentru cazuri cu adevărat importante, pentru o zi obișnuită merită să porți lucruri simple și comode.

6. Include culoarea albă în ținutele tale
Îmbracă-te doar în alb sau poartă ceva alb care să atragă atenția. O cămașă, un panton, niște pantaloni, sunt întotdeauna o alegere potrivită, în special iarna o ținută care conține elemente vestimentare albe arată elegant.

7. Alege haine cu printuri care fac ținuta foarte aspectuoasă
Printurile clasice au trecut de multe ori testul timpului. O ținută cu buline sau carouri nu are cum să nu fie foarte specială.

8. Include în ținutele tale articole sport
nu te limita doar la un stil. Fii curajoasă și poartă și articole sport într-o ținută romantică. În acest fel îți vei crea o ținută cu foarte mult bun gust și nu va părea că te-ai chinuit foarte mult.

Add comment