Radio Simplu

8 cele mai înspăimântătoare creaturi fotografiate vreodată

Fiecare colț al lumii are o poveste a celor mai ciudate și inexplicabile fenomene întâmplate vreodată. De la vampiri la fantome, aceste activități paranormale au fost însemnate de ani și ani sau chiar secole dar multe cercetări nu au reușit să le explice.

Este doar un truc de lumini sau aceste fenomene merg peste explicațiile științifice? Adevărul este că, poate niciodată nu vom avea o explicație pentru aceste creaturi care ies dintr-un văl al imposibilităților doar ca să spună ”Hei! Bună!” așa că îți vei da seama singur dacă aceste creaturi există sau nu.

1.Fotografia înspăimântătoare a lui Skinwalker a devenit virală în 2014 și i-a lăsat pe oameni înmărmuriți.

Fotografia a fost făcută de un geologist care lucra în New Mexico. Specialiștii cred că era întradevăr un trup care mergea deoarece întrunea caracteristici asemănător cu ale creaturile din folclorul american. Unii oameni cred că era un suport din anii 80 folosit în filmul SF ”Xtro”. Dar oare așa e?

2.Îngerul căzător al Cataloniei și-a arătat chipul urât în Iunie 2016.

Doi bărbați explorau pădurea Campdevanol din Catalonia, Spania când au surprins această creatură cu ochii strălucitori. Unele teorii conspiraționale au susținut că  era un video care circula pe internet și care a dovedit că acești bărbați au înșcenat totul, dar unii nu sunt atât de siguri.

3.Creatura cu înfățișare de mormoloc a fost mai înspăimântătoare decât monstrul din Loch Ness atunci când a apărut în Australia.

Poza a fost făcută în anul 1963 de Robert Le Serrec în Queensland. Nimeni nu a putut identifica ce specie era această creatură a mării, dar arăta ca un mormoloc degru gigantic.

4.Poza familiei Cooper a devenit virală când a înfățișat o fantomă ce cobora din zona tavanului.

Familia tocmai cumpărase o casă în Texa în anii 50. Când au rugat pe cineva să le facă o poză au fost șocați de ce au văzut după ce au scos poza. Unii cred că ce se vede pe poză este de fapt sufletul unei persoane care alocuit în acea casă în trecut în timp ce alții spun că poza este de fapt modificată în Photoshop. Oricum ar fi, poza este de-a dreptul înspăimântătoare.

5.Fantomele pot fi înspăimântătoare, mai ales când se întind spre tine dintr-un copac.

Un cuplu proaspăt căsătorit a fost fotografiat în anul 1942, în Jasper, Alabama, iar în poză, în spatele lor se află o fantomă care se întinde spre ei dintr-un copac.

6.O fetiță mică apare în poza unei femei făcute la ea în cameră.

În timp ce o femeie și-a făcut un selfie pentru a-l posta pe Facebook, mare i-a fost surprinderea să vadă că în spatele ei a fost surprinsă e mică fetiță. Acum se pare că poza chiar merită multe likeuri și ridică numeroase întrebări.

7.Dacă porțile către iad chiar există, atunci unul dintre demonii de acolo tocmai a fost surprins ieșind.

Imaginea a fost surprinsă într-o mică suburbie din Boston, Massachusetts de către fatru adolescenți care au fost martorii apariției unei creaturi în diferite părți ale zilei timp de 24 de ore.

8.Dacă aveai impresia că școala este o piedică, fii recunoscător că ai terminat-o

La acest internat vechi din Sf. Augustine, FLorida, o imagine a fost surprinsă la o fereastră de la etajul 1 al casei infățișând un grup de oameni care se uitau de la fereastră în jos. Poate a fost dor un truc pentru a atrage turițtii sau cineva chiar a fost pedepsit în încăperea aia pentru mult prea mult timp.

Redactia

Add comment