Radio Simplu

7 vedete care au luptat cu dependența și au câștigat!

Poate că una dintre cele mai grave probleme în care poate intra o persoană este dependența de droguri sau alcool. Și vedetele nu fac excepție: sunt la fel de mult expuse la risc ca oricine altcineva.

Astăzi Tasta prezintă o listă de celebrități puternice care au reușit să se schimbe și să scape de obiceiurile proaste!

1. Angelina Jolie

„Am consumat aproape toate tipurile de droguri existente. Acele momente erau întunecate pentru mine.”
Incredibil, aceste cuvinte aparțin uneia dintre cele mai uimitoare femei de pe planetă!

Biografia lui Angelina Jolie este plină de experiențe amare: obișnuia să sufere de anorexie și depresie. Cu toate acestea, în momentul în care a obținut rolul principal în filmul Lara Croft, Angie a fost „curată”.

După ce a jucat în acest film, actrița a devenit faimosă, a adoptat un copil, și-a început dragostea cu Brad Pitt și a adoptat un alt copil Angelina a reușit să-și înfrângă dependența prin faptul că se înconjura de oameni alături de care merită să trăiască.

2. Robert Downey jr.

Acest tânăr carismatic dintr-o familie de actori a fost întotdeauna destinat unui viitor strălucit, dar Robert a eșuat în primul său proces prin faimă și a trecut printr-o perioadă de sălbăticie și abuz de substanțe.

Aceste zile și nopți abrupte au condus la scandaluri, la pierderea contractelor cu studiouri majore și la probleme serioase cu legea.

Actorul a fost condamnat la 16 luni de închisoare și tratament obligatoriu. A petrecut aproape un an într-o clinică, după care a hotărât ferm să nu mai folosească droguri. Prietenii lui Robert l-au ajutat să obțină roluri noi, iar criticii au reacționat favorabil la revenirea sa.

Urmând succesul bine meritat al spectacolului lui Downey Jr. în Iron Man, a venit vremea ca actorul să înceapă să dicteze proprii termeni contractuali șefilor de la Hollywood.

Totuși, cine știe ce premii de film prestigioase ar fi putut câștiga dacă nu ar fi fost acei ani pierduți de dependență.

3. Adele

La începutul carierei sale, Adele obișnuia să se îngrijoreze foarte mult de modul în care arăta pe scenă. Pentru a obține curaj, a început să bea înainte de spectacolele ei. Treptat, acest obicei s-a transformat într-o adevărată problemă.

„Odată m-am îmbătat atât de mult încât când trebuia să mă duc la scenă am uitat cuvintele propriilor mele melodii. A fost cea mai proastă noapte din viața mea”, își amintește artista.

În 2009, Adele a hotărât să-și stârnească obiceiul pentru că mahmureala începuse să îi afecteze vocea și să o facă să uite zilele de concert. După operația ligamentului, cântăreața a oprit băutul și duce acum un stil de viață sănătos.

4. Anthony Hopkins

„În tinerețe, m-am gândit că băutul vă ajută să vă relaxați, să vă simțiți liberi și, prin urmare să fiți în cazul meu, un actor mai bun. Mulți oameni din profesia mea cred în același fel. Ei greșesc „, spune Anthony Hopkins.

În 1964, Hopkins a obținut un loc de muncă la Teatrul Național, iar mai târziu acel an a fost demis din cauza beției.

„Timp de 15 ani, am băut tot ce nu puteam mușca”, recunoaște actorul.

Într-o zi, Hopkins s-a trezit la volanul mașinii sale într-un loc complet nefamiliar și nu și-a putut aminti cum a ajuns acolo. „Când eram băut, obișnuiam să adorm adesea la volan. Și aș fi putut să intru cu ușurință în altă mașină sau să dau peste un pieton „, spune Anthony. După incident, actorul a decis să renunțe la băut.

Astăzi, Hopkins are 79 de ani și nu a mai băut de 41 de ani – aproape jumătate din viața sa.

5. Drew Barrymore

Drew a devenit extrem de populară la o vârstă prea tânără și, neobservată de ea însăși și de alții, a devenit dependentă de alcool la 13 ani. Încet, dar sigur, făcea o transformare inversă: de la o lebădă frumoasă până la o rățușcă urâtă de la Hollywood.

Nenumărate scandaluri și supradoze au condus în cele din urmă actrița la o pauză de opt luni într-o clinică de dezintoxicare.

După ce a părăsit clinica, ea a scris amintiri dureroase și surprinzător de mature. Ulterior, Drew a lucrat cu jumătate de normă ca chelneriță și model, în același timp reluând drumul spre Hollywood. Astăzi, Barrymore este o actriță căutată și o mamă a două fiice fermecătoare.

Întrebându-se ce a ajutat să nu cedeze depresiei, ea răspunde invariabil: „Uneori, viața te pune în genunchi. Ei bine, nu este aceasta o poziție potrivită pentru rugăciune ?!”

6. Eminem

„Bună, numele meu este Marshall și eu sunt dependent”, a spus rapperul într-un documentar. Acum câțiva ani, și-a amestecat medicamentele și a fost aproape de o supradoză. De data aceasta, intervenția medicală rapidă a reușit să salveze viața interpretului.

Ceea ce l-a ajutat să iasă din groapa consumului de droguri a fost simțul responsabilității pentru fiica sa și pentru cele două fiice adoptive. Astăzi, Eminem este un tată model, muzica fiind singura lui dependență.

7. Britney Spears

Britney Spears a început să se dezvolte la începutul copilăriei. În primul rând a cântat într-un cor, apoi în apariții la emisiuni TV și în cele din urmă o carieră solo.

Înregistrarea a trei albume reușite în trei ani, menținerea unui program strâns, câștigarea banilor și a celebrității – toate acestea au împins-o pe Britney într-o perioadă violentă de a lua droguri, abuz de alcool și scandaluri de familie.

Faptul că a fost lipsită de drepturile părintești a cei doi fii ai ei a exacerbat doar situația, distrugând complet psihicul cântăreței.

Tatăl ei a salvat cântăreața de pe margine, preluând controlul total al afacerilor ei. A desființat vechile legături ale fiicei sale și a câștigat dreptul legal pentru ca ea să-și vadă copiii. Treptat, înconjurat de cei dragi, Britney a început să se recupereze.

După ce și-a pierdut aproape copiii, familia și cariera, interpreta a reușit să-și abandoneze dependența de droguri și s-a întors cu succes în lumea muzicii.

Redactia Radiosimplu

Add comment