Radio Simplu

7 situații des întâlnite într-o relație care nu ar trebui niciodată se te facă să te simți incomod

Relațiile sunt unele dintre cele mai frumoase lucruri din lume; cu toții ne dorim să ne descoperim sufletul pereche și să ne petrecem o întreagă eternitate cu el. Visăm încă de mici la relația și la partenerul perfect care să ne aducă numai bucurii și cu care să trăim o frumoasă poveste de dragoste.

 

În prezent trăim într-o lume plină de tehnologii care progresează pe zi ce trece, însă uneori ne simțim depășiți de anumite situații, chiar și în relațiile pe care deja le avem și cu care suntem obișnuiți. De exemplu, există numeroase situații despre care nu ne dorim sau chiar ne este interzis, cel puțin așa avem noi impresia, să vorbim.

 

Noi îți vom dovedi cât de nefericiți pot fi oamenii ce au secrete în relație. Dacă este nevoie de sinceritate, atunci relațiile dintre oameni sunt unele dintre cele mai potrivite cazuri în care să se aplice această onestitate; de aceea, citește mai jos despre situațiile în care nu ar trebui să te ascunzi de partenerul tău, chiar dacă poate subiectul este unul mai delicat.

 

1. Sănătatea

Nu ești ipohondru doar pentru că te simți rău, însă nu alege să te prefaci că ești nemuritor. Lasă-l pe partenerul tău să te ajute deoarece amândoi formați o singură aceeași echipă și mereu ar trebui să vă puteți baza unul pe celălalt.

 

2. Momentele intime

Este evident faptul că dacă unul dintre parteneri nu știe care este problema ce îl supără pe celălalt, ea nu poate fi rezolvată. Totuși, numeroase cupluri sunt convinse că problemele în legătură cu viața intimă vor dispărea de la sine, însă asta nu este așa.

 

3. Obiceiurile amuzante și ciudate

Fiecare persoană are propriile obiceiuri mai mult sau mai puțin bizare. Unii oameni sunt timizi, iar altora le place să danseze având maracas în mâini. Poate ție îți plac benzile desenate, LEGO-urile și formațiile ciudate de muzică. Partenerul tău cu siguranță are plăcerile lui vinovate de asemenea, așa că nu este un lucru rău să îi spui și tu despre ale tale.

 

4. Indiferența față de copii

Bineînțeles, probabil știai asta deja, dar este un mit faptul că orice persoană din această lume își dorește copii. Poți amâna planificarea familială dacă simți că încă nu ești pregătit pentru asta. Cu toate acestea, partenerul tău trebuie să îți știe intențiile cu privire la acest aspect important.

 

5. Problemele financiare

„Nu avem bani”, „Nu trebuie să cumpărăm asta acum”. Unii oameni sunt mult prea rușinați să spună aceste propoziții foarte simple deoarece se tem că vor părea a fi avari și lacomi. Este foarte important să discuți despre bugetul familiei într-o manieră diplomată.

 

6. Greșelile și eșecurile partenerului

Nu ar trebui să îți învinovățești mereu partenerul pentru anumite greșeli pe care le poate comite, dar cu siguranță este foarte sănătos pentru relația voastră să discutați aceste aspecte într-o manieră pacifistă deoarece nu vor exista consecințe fericite dacă nu vorbiți despre asta.

 

7. Dreptul de a rămâne singuri

Fiecare are propriul drept de a deveni un leneș ce stă pe canapea toată ziua, asta din când în când, bineînțeles. Uneori avem nevoie să fim singuri cu propriile noastre gânduri și nimeni să nu ne deranjeze din asta. Ar trebui să înțelegem foarte bine că fraza „Vreau să mă odihnesc puțin” nu are același sens precum „Nu te mai iubesc”.

Add comment