Radio Simplu

7 oameni care au alte profesii dar care ar putea oricând concura cu modele de top

Doctor, șofer sau însoțitoare de zbor, uneori întâlnim oameni care arată atât de bine încât par abia coborâi de pe podium. Totuși acești oameni nu duc deloc viața pe care ne-o imaginăm pe ei.

1. Miguel Pimentel
Acesta are pe internet titlul de cel mai arătos locțiitor de șerif. Și pe bună dreptate. El într-adevăr arată extraordinar. E adevărat că a depus eforturi considerabilă ca să ajungă să arate așa. A câștigat chiar și premiul publicului la un concurs național de frumusețe. Înainte să lucreze în poliție acesta a fost salvamar.

2. Simone Gately
Are o siluetă atât de perfectă încât ar fi invitată doar la evenimente care prezintă costume de baie. Nimeni nu o crede când acesta spune că a născut cinci copii. Aceasta nu doar că a reușit să slăbească după toate nașterile dar a mai inspirat femeile care o urmăresc pe Instagram să facă sport.

3. Georgia Nielsen
Este femeia foarte atrăgătoare îndrăgostită de cer. Ea este însoțitoare de bord la o companie de aviație arabă. Ea nu neagă că are un serviciu foarte greu dar care îi și place foarte mult. Cel mai probabil pasagerii îi zâmbesc ei de două ori mai mult decât colegelor sale.

4. Lewis Hamilton
Este cunoscutul pilot de Formula 1. A câștigat de 4 ori titlul mondial și este considerat unul dintre cei mai buni piloți contemporani. Lewis nu doar că își întrece concurenții, dar și pe sine. Ir dacă el ar vrea să devină model ar cuceri podium după podium.

5. Alana Blanchard
Este surferiță profesionistă. Face sport de performanță de la vârsta de 15 ani. Munca îndelungată nu doar că au ajutat-o să strălucească pe podiumuri, dar și i-au dăruit o siluetă fantastică. Ea are multe victorii la activ și este considerată una dintre cele mai bune femei din domeniul său.

6. Patrick Biedenkapp
Cu un zâmbet larg și cu o siluetă sportivă acesta poate fi găsit pe internet sunb numele pilotpatrick. Pozează cu o lejeritate incredibilă de parcă dă senzația că face acest lucru de ani de zile. De fapt Patrick e pilot profesionist.

7. Ning Chen
Este o asistență medicală foarte jovială. Ea muncește într-un cabinet stomtologic și de dragul ei se așază pe fotoliul medicului bărbați care nu au nicio problemă dentară. Fanii săi de pe Instagram o numesc cea mai frumoasă asistentă medicală din lume.

Add comment