Radio Simplu

7 lucruri pe care le fac toate femeile și îi enervează pe bărbați la culme

Da, știm deja că bărbații au impresia că noi existăm pe această planetă doar pentru a-i cicăli și enerva pe ei. Pot să înțeleg faptul că foarte multe dintre noi facem lucruri enervante uneori, dar cum rămâne cu toate lucrurile insuportabile pe care le faceți și voi, bărbații? Ce se întâmplă atunci când voi ne enervați al culme, dar credeți că noi exagerăm și suntem de vină când de fapt toată vina vă aparține în totalitate?

 

Da, știm deja că suntem pretențioase și vrem să fim răsfățate mereu să avem lumea la picioare și voi să faceți tot ce vă stă în putință pentru a ne face fericite, dar până la urmă și noi încercăm să facem aceleași lucruri pentru voi. Cu toate acestea, unele dintre lucrurile pe care noi le facem sunt considerate iritante de către bărbați, așa că am creat această listă pentru a veni în ajutorul doamnelor care își doresc să aibă o relație fericită și armonioasă cu partenerul lor.

 

1. Durează foarte mult să fim gata

Din perspectiva opusă există un lucru și mai enervant decât să aștepți pe cineva să fie gata, acela fiind imaginea unei persoane care pufnește încontinuu și se uită la ceas neîncetat. Data viitoare când partenerul tău va mai face asta, oferă-te să îi faci și lui un machiaj; oh, stai, el nu poartă machiaj. El trebuie să înțeleagă că aceste lucruri nu pot fi grăbite.

 

2. Opririle constante pentru pauze de baie

Cum poate ceva care este de neoprit să irite pe cineva și să enerveze la culme? Da, este posibil să îți controlezi vezica, dar dacă ajungi în punctul în care ai impresia că totul depinde de o singură secundă, ei bine, clar nu ar trebui să existe nervi cu privire la pauzele pentru baie.

 

3. Vorbitul pe parcursul unui film

Da, sunt de acord, asta enervează pe absolut toată lumea și nu contează dacă ești bărbat sau femeie. Toată lumea rămâne puțin confuză în timpul filmelor complexe și nimeni nu se obosește să îți dea vreo explicație. Dar dacă pui foarte multe întrebări cu privire la personaje și acțiune, ei bine, iubitul tău clar se va înfuria.

 

4. Purtarea unei rochii sau fuste foarte scurte

Știu, toate am trecut prin asta deja. Ne îmbrăcăm de acasă cu o rochie superbă, totul pare bine la început și în oglindă. Ieșim în public și deodată simțim că parcă toată lumea se holbează la noi doar pentru că exisă acei 2 centimetri în minus. Ne pare rău că și voi, iubiții noștri vă înfuriați din această cauză.

 

5. Mințim despre timpul în care vom fi gata

Hei, noi doar încercăm să estimăm! N putem spune cu exactitate dacă vor fi 15 minute, ele apoi transformându-se în 20 sau poate chiar mai mult de atât. Cum am mai spus deja, dacă stați într-un colț și doar ne priviți îmbufnați, asta nu ne va ajuta să ne mișcăm mai repede.

 

6. Ne plângem că nu avem cu ce să ne îmbrăcăm

Ok, poate ar trebui să dăm un anunț de interes public cu privire la ceea ce urmează: când spunem că nu avem cu ce să ne îmbrăcăm, nu înseamnă că toate hainele noastre au dispărut ca prin minune, ci doar că nu ne place ceea ce este în garderoba noastră și că va dura puțin până când ne vom da seama cu ce să ne îmbrăcăm.

 

7. Suntem indecise când vine vorba despre mâncare

Dacă voi alegeți să vă întâlniți cu o femeie care nu știe ce îi place să mănânce sau durează până ia o decizie în această privință, ei bine, dragii mei asta este vina voastră. Vă spun asta pentru că știu destul de multe cazuri în care femeile deja plănuiesc cu mult timp înainte ceea ce își doresc să mănânce chiar până să ajungă la restaurant.

Add comment