Radio Simplu

7 lucruri intime legate de relația ta pe care să nu le dezvălui niciodată pe rețelele de socializare

Într-o relație, trebuie să vă puneți de acord asupra lucrurilor care trebuie să rămână private și a lucrurilor pe care le puteți împărtăși partenerului. Înainte să postezi poze și clipuri cu partenerul tău pe rețelele de socializare, întreabă-l și pe el dacă e de acord cu asta:

 

1. Acțiunea din dormitor

Nu există niciun motiv bun pentru care să spui tuturor detalii despre ce se întâmplă în pat atunci când ești cu perechea ta. Dacă aveți o relație la distanță, puteți să vă trimiteți unul altuia poze și mesaje fierbinți, dacă faceți asta în văzul tuturor este de prost gust și arată cât de imaturi sunteți. E posibil ca nici persoana cu care ai relația să nu fie de acord cu acțiunile tale, iar acest lucru să dăuneze încrederii pe care ți-o poartă.

 

2. Detalii private

Dacă partenerului tău îi place să adoarmă îmbrățișând ursulețul de pluș preferat, nu înseamnă că trebuie să spui asta tuturor, pe rețelele de socializare. Fiecare dintre noi își dorește să păstreze niște lucruri doar pentru el, iar acest lucru trebuie respectat. Unele detalii personale trebuie să rămână doar între voi doi.

 

3. Nu postați dulcegării pe profilurile voastre

Probabil vă alintați cu nume de animale sau aveți propriul vostru limbaj al dragostei. Păstrați toate acestea doar pentru voi, dacă le află toată lumea, relația voastră pierde din mister, încredere și respect. Aceste mici secrete mențin vie flacăra pasiunii, odată dezvăluite în public, își pierd din magie.

 

4. Poze pe care partenerul tău nu ți-a dat acordul să le postezi

Chiar dacă ție ți se pare drăguț atunci când partenerul tău doarme cu gura deschisă, el s-ar putea să nu fie de acord să postezi pe profilul tău o astfel de poză cu el. Întreabă-l mai întâi dacă e de acord să arăți tuturor poza ca să-l scutești de rușinea și de suferința de a fi văzut de toată lumea în ipostaze jenante.

 

5. Glume răutăcioase

Doar tu și cu partenerul tău înțelegeți glumele pe care le faceți între voi. Glumele pe care le faceți între voi pot avea o însemnătate anume pe care prietenii voștri de pe rețelele de socializare e posibil să nu o înțeleagă. Nu are rost să vă expuneți interpetărilor greșite așa că mai bine păstrați glumele pentru voi.

 

6. Selfie-uri în care vă sărutați și mângâiați reciproc

E de prost gust să postezi poze în care te săruți cu partenera sau partenerul tău. Prietenii apropiați sau rudele mai în vârstă sunt cel mai puțin impresionați de astfel de dovezi de afecțiune.

 

7. Postezi lucruri ca să obții reacții

Numărul de like-uri și de share-uri nu arată cât de minunată e relația ta, așa că nu mai căuta aprobarea celor din jur. Dacă postezi mereu lucruri pozitive despre relația ta, vei rămâne cu un gust amar atunci când lucrurile nu merg bine între voi, pentru că imaginea de relație perfectă e doar de fațadă, iar tu știi asta.

Add comment