Radio Simplu

7 lucruri ciudate care tuturor femeilor li se par satisfăcătoare

Toate femeile sunt creaturi delicate care nu ar recunoaște niciodată nimic dintre lucrurile mai mult sau mai puțin dezgustătoare pe care toată lumea le face la un moment dat. Cred că toate femeile din lume au încercat să convingă bărbații că ele nu fac decât lucrurile drăguțe și că nu se compară cu ei care sunt adepții unora dintre cele mai scârboase activități. Cu toate acestea, cu toții suntem oameni și în general avem aproximativ aceleași activități în incinta locuințelor noastre, alături de unele plăceri mai mult sau mai puțin vinovate.

Poate că noi, femeile am încercat să convingem bărbații de cele menționate mai sus, însă trebuie să recunoaștem că suntem vinovate de unele dintre cele mai dezgustătoare lucruri care ne aduc o satisfacție uimitoare. Așa că dacă ești femeie și vei citi lista de mai jos, cu siguranță te vei regăsi și tu și vei observa că cel puțin câteva din activitățile menționate se regăsesc și în viața ta.

1. Mirositul zonei axiale

Facem asta doar pentru a ne da seama dacă suntem înconjurate de un miros neplăcut, nu-i așa? Și dacă realizezi că într-adevăr ți s-a întâmplat asta, atunci doar te dai cu un deodorant pentru a masca mirosul în cazul că ești la birou; dar dacă ești acasă, probabil prima reacție pe care o vei avea va fi de a te minuna cât de înțepător este acel iz neplăcut.

2. Îndepărtarea negrelii de sub unghii

Hei, noi avem unghii mai lungi decât ale băieților în cele mai multe cazuri, așa că în momentele în care observăm că avem negreală sau reziduuri pe sub unghii, nu avem de ales decât să ne chinuim în a le curăța. Până la urmă, nimănui nu îi place o femeie cu unghiile murdare și asta se aplică și în cazul bărbaților. Pur și simplu, sentimentul pe care îl avem în acele momente este foarte satisfăcător.

3. Stoarcerea coșurilor în fața oglinzii

Da, orice femeie din această lume face asta, trebuie să recunoaștem din păcate. Ni se spune în repetate rânduri că atunci când facem asta doar agravăm situația, ne chinuim pielea și mai ales ne provocăm singure durere. Cu toate acestea, asta nu pare să ne împiedice și continuăm să ne masacrăm fața și mai apoi să ne plângem că nu avem un ten curat, chiar dacă știm că doar noi ni-l facem să arate așa.

4. O discuție obișnuită cu prietena ta în baie

Femeile sunt faimoase pentru micile lor discuții triviale cu prietenele lor în incinta unei băi. Se știe deja că nicio femeie nu se duce la baie singură, ci însoțită de cel puțin încă o prietenă, așa că spune tu, cum am putea să ne petrecem timpul mai plăcut decât prin a avea o mică discuție atâta timp cât suntem acolo?

5. Smulgerea pielii moarte de pe tălpi

Această îndeletnicire se aseamănă cu turnarea intenționată a lipiciului pe mâini atunci când erai la grădiniță sau în școala primară doar pentru a-l dezlipi și a vedea cât de mari vor fi acele bucăți. Trebuie să recunoaștem că lucrul acesta nu este neapărat specific femeilor pentru că sunt convinsă că și bărbații o mai fac din când în când; deși știm că nu este benefic pentru tălpile noastre, noi continuăm să o facem.

6. Pensatul

Da, deja se știe foarte bine că pensatul, atât la femei cât și la bărbați reprezintă o activitate destul de dureroasă, însă toată lume spune că „Baba suferă la frumusețe”. Chiar dacă trecem prin numeroase chinuri, după ce ne uităm în oglindă suntem atât de mulțumite de rezultat, încât toată durerea pe care am simțit-o parcă a dispărut ca prin minune.

7. Îndepărtarea sutienului după o zi lungă și obositoare

Sau după orice ocazie mai degrabă; nu contează cât de mult am stat cu sutienul pe noi, singurul gând pe care îl avem în minte este momentul în care vom ajunge acasă și îl vom putea da jos. Pur și simplu te simți mai liberă și fără griji după ce faci acest lucru și senzația este uimitoare!

Redactia Radiosimplu

Add comment