Radio Simplu

7 complimente deosebite pe care orice femeie vrea să le audă de la partenerul ei

Bărbații au încercat dintotdeauna să descopere moduri prin care să-și mulțumească sau să-și facă fericite partenerele. Cu toate că le este greu să descopere rețeta succesului, de multe ori, lucrurile sunt extrem de simple. Iată 7 complimente pe care femeile vor să le audă de la iubiții lor:

 

1. Nicio persoană din lume nu e mai frumoasă ca tine

Fiecare femeie își dorește ca partenerul ei să îi spună cât de frumoasă este. Tot ceea ce ne dorim mai mult este să fim frumoase pentru cei care ne iubesc. Ne face să fim sigure că ne iubesc sincer și că îți doresc să fie cu noi. Aceste cuvinte ne ajută să ne crească nivelul de încredere în sine.

 

2. Iubita mea e cea mai talentată

Toată lumea are un anumit lucru la care se pricepe. Se întâmplă des să nu avem prea multă încredere în forțele proprii. De aceea e important ca cei la care ținem să ne spună cuvinte de încurajare. Vei deveni mai încrezătoare în tine și vei fi inspirată să lucrezi mai mult.

 

3. Nu ești la fel ca celelalte femei

Există atât de mulți oameni în lume, așa că e important pentru o femeie să știe că e specială în ochii partenerului ei. Vrea să audă că se deosebește de celelalte femei. Aceasta e dovada că femeia are un partener ca o iubește și o prețuiește.

 

4. Sunt extrem de mândru de tine

Este unul dintre cele mai reușite complimente pe care ți le poate face cineva. Este foarte important pentru orice femeie să știe că bărbatul iubit e mândru de ea. E semn că tot ceea ce face este excelent. Vrea să știe că partenerul ei o apreciază așa cum merită.

 

5. Sunt foarte binecuvântat că te am

Aceste cuvinte înseamnă că o femeie a devenit cea mai mare bucurie a partenerului ei. Acesta este motivul pentru care fiecare femeie vrea să audă asta de la iubitul ei. O va face cu siguranță fericită.

 

6. Îmi doresc să te fi cunoscut mai demult

Aproape toate femeile vor să audă cuvintele astea de la partenerul lor. Înseamnă că bărbatul respectiv se simte fericit să fie alături de ea și vrea să fie prezentă în viața lui. Ambii parteneri sunt fericiți, dacă știu că există dragoste împărtășită între ei.

 

7. Ești femeia pe care o respect cel mai mult

Respectul este una dintre cele mai importante părți ale unei relații armonioase și sănătoase. De aceea, toate femeile se bucură să audă asta de la partenerii lor. E o frază care crește stima de sine a unei femei.

Add comment