Radio Simplu

6 semne conform cărora fostul tău iubit încă este îndrăgostit de tine

Nu se întâmplă în viețile tuturor persoanelor să apară acel sentiment de dragoste nestăvilită și mistuitoare. În ziua de azi, sintagma de „Te iubesc” este atât de des folosită și și-a pierdut însemnătatea, ea ajung să fie utilizată la fel de des precum ai spune „Trebuie să mă duc la baie”; ea a ajuns să fie o expresie aproape lipsită de sens, din păcate.

 

Dar o dată la foarte multe cazuri, atunci când ne dăm seama că începem să ne îndrăgostim iremediabil, sentimentul acesta ne lovește precum un trăsnet. Și dacă iubirea este sinceră și adevărată, ea nu ne va părăsi și chiar va crește pe parcursul timpului. După ce te desparți de cineva pe care într-adevăr l-ai iubit și îl iubești, dragostea pur și simplu se schimbă de-a lungul timpului și dacă încă ești prieten cu acea persoană, șansele sunt ca unul dintre voi va încerca să reînvie ceea ce se considera a fi mort deja.

 

Poți simți încă dragostea la un nivel platonic, dar persoana cealaltă poate se confruntă și se luptă cu dragostea în sens romantic. Dacă ți-a trecut și ție prin gând această idee și vrei să îți confirmi asta, atunci doar aruncă-ți privirea peste lista de mai jos și vei afla răspunsul.

 

1. A început să te urmărească pe toate rețelele de socializare

Obișnuiai să te întâlnești cu fostul tău partener pe vremea când lumea nu era atât de înnebunită de Facebook, Instagram sau Snapchat, așa că atunci când fiecare dintre voi a luat-o pe un alt drum, nu a fost o surpriză faptul că nu ați mai interacționat odată ce aceste rețele au luat amploare.

 

Dar deodată, primești cereri de prietenie și de urmărire de la el pe toate rețelele pe care ești și tu. Mai apoi îți dai seama că ați ajuns să aveți conversații în miez de noapte și deja ar trebui să îți fie foarte clar că fostul tău încearcă să îți trimită un mesaj prin asta.

 

2. „Îți aduci aminte când…”

Aceasta este una dintre cele mai incomode întrebări pe care fostul tău iubit ți-o poate pune atunci când devine nostalgic și se gândește la ceea ce a trecut deja. Deodată el uită motivul pentru care v-ați despărțit și începe să își reamintească toate momentele plăcute pe care le-ați împărtășit. Nu trebuie să cazi în această capcană dacă nu îți mai dorești să reînnoiți relațiile dintre voi, așa că fii vigilentă și observă-i comportamentul.

 

3. Vechile voastre glume

Fiecare dintre noi are anumite glume pe care doar prietenii le pot înțelege; acesta este precum un ritual între prieteni deoarece fiecare are același simț al umorului. La fel, este foarte posibil ca tu și fostul tău iubit să fi împărtășit anumite glume specifice vouă și o dată la ceva timp, el să și le reamintească. Aceasta este doar a tactică de-a lui prin care încearcă să îți spună că îi lipsești și că te-ar vrea înapoi.

 

4. Familia lui are o relație puternică cu tine

Uneori cuplurile există pentru o perioadă lungă de timp și când asta se întâmplă este mult mai probabil ca unul dintre parteneri să se apropie de familia celuilalt. Chiar dacă te desparți de el, asta nu înseamnă că nu trebuie să mai vorbești cu familia lui. De aceea, este posibil ca la un moment dat un membru al familiei lui să îți spună că el a întrebat de tine sau că se interesează de viața ta. Asta te pune pe gânduri, nu-i așa?

 

5. El încă este singur după mult timp

Poate că tu nu ai știut că ți-ai pus amprenta atât de mult asupra lui și nu ai putut să îți imaginezi cât de grea a fost despărțirea pentru el, indiferent de motivele care au cauzat-o. Dar dacă stai acum să analizezi situația și să te gândești bine la ea, îți dai seama că fostul tău nu a mai avut nicio relație serioasă de când a fost cu tine; poate unele pasagere, dar nimeni nu a mai reușit să pună stăpânire pe inima lui.

 

6. Îți cere sfaturi cu privire la lucruri mărunte

Dacă el te contactează cu privire la lucrurile prin care ați trecut în relația voastră este ceva, dar dacă el începe să îți ceară sfaturi și păreri cu privire la activități obișnuite de zi cu zi, atunci acesta este un semn că el încă îți prețuiește părerea și se încrede în tine pentru a-l ghida. Da, poate însemna că el încă este îndrăgostit de tine sau că este dependent de sfaturile pe care i le dai.

Add comment