Radio Simplu

6 semne clare că ea este îndrăgostită de tine

Femeile sunt foarte greu de înțeles de cele mai multe ori, așa că trebuie să le dăm dreptate bărbaților când ei sunt confuzi cu privire la intențiile noastre. Nu îi putem învinovăți mereu din cauza faptului că ei nu ne pot înțelege, căci noi, femeile, de foarte multe ori le transmitem semnale mixte și ei nu reușesc să le deslușească.

 

Pentru ca o femei să fie înțeleasă corect, în primul rând, trebuie să fii atent foarte bine la toate semnalele pe care ți le trimite și mai ales la limbajul corpului. El ne trădează mereu adevăratele intenții pe care poate încercăm să le ascundem, așa că trebuie să te bazezi pe cele mai mici semne pe care el le transmite pentru a înțelege cu adevărat o femeie. Dacă îți dorești și tu să afli dacă o anumită fată este îndrăgostită de tine și încă nu ai toate indiciile necesare, atunci doar fii atent la aspectele menționate mai jos.

 

1. Pupilele ei se dilată de fiecare dată când te vede

Contactul vizual influențează producția de oxitocină, hormon ce ne ajută să ne dăm seama dacă ne simțim legați de o anumită persoană. De aceea, încercăm mereu să avem un contact vizual cu persoana de care ne place. O femeie neinteresată de cineva, nu își va aținti ochii asupra acelei persoane; în schimb, una interesată va păstra contactul vizual și pupilele ei se vor mări considerabil.

 

2. Fii atent la poziția picioarelor

Picioarele întinse cu gleznele apropiate trădează sentimentul de lipsă de încredere și chiar dispreț. Dacă o fată este interesată și se simte comod în preajma ta, ea niciodată nu va avea gleznele apropiate. Dacă picioarele ei sunt puse unul peste celălalt, fii atent la labele picioarelor. Vârfurile pantofilor ei sunt precum acul unui compas. Dacă ele sunt îndreptate spre tine, atunci cel mai probabil ea te place și ar vrea să te cunoască mai bine.

 

3. Încearcă să stea mai aproape de tine

Când două persoane se află într-o cameră, distanța dintre ele poate spune foarte multe despre relația lor. Dacă ea te place, va încerca să stea lângă tine chiar dacă este timidă. O metodă sigură prin intermediul căreia să afli dacă ea te place este prin a intra în zona ei de confort (la aproximativ 2 metri de fața ei); dacă ea își modifică poziția și se îndepărtează, acesta nu este un semn bun, dar dacă ea rămâne în același loc, atunci cu siguranță te place.

 

4. Fii atent la poziția degetului ei mare

Acest aspect este mai utilizat de către bărbați atunci când ei încearcă să își introducă degetul în buzunar sau pe sub cureaua lor. Totuși și femeile fac acest gest, chiar dacă asta se întâmplă într-o manieră mai sofisticată. Fii atent dacă ea își pune degetul mare în spatele curelei, poșetei sau al oricărui alt accesoriu. Acesta este un semn conform căruia ea încearcă să îți capteze atenția către fața ei, șoldurilor sau sânii. Deci, ea este interesată.

 

5. Îți copiază postura și gesturile

Fii atent dacă fata respectivă îți copiază postura, gesturile sau comportamentul; de exemplu, tu îți atingi părul și ea face același lucru peste un minut. Tu șoptești și ea șoptește. Această imitare are loc instinctiv și semnifică faptul că încearcă să te cunoască mai bine și să găsească lucruri în comun. Acest lucru se aplică la ambii parteneri.

 

6. Este mereu atentă la păr și a hainele ei

Dacă ea încearcă mereu să își verifice hainele, părul sau accesoriile atunci când se află în prezența ta, acest lucru înseamnă că ea este emoționată. Aceste mișcări o ajută să își recapete încrederea în sine și să se asigure că arată bine. Dacă ea nu este interesată de tine, atunci nu va încerca să își așeze hainele pentru tine.

Add comment