Radio Simplu

6 secrete profunde pe care bărbații nu le dezvăluie niciodată partenerelor lor

Bărbații pot avea la fel de multe secrete ca femeile, ba chiar mai multe pe care le dezvăluie rar partenerelor lor sau chiar niciodată. Nu este vorba de trădare, ci de lucruri pe care nu le dezvăluie ca să nu pară prea ciudați sau feminini. Iată 6 dintre cele mai tainice secrete ale bărbaților:

 

1. Are nevoie de tot sprijinul tău

Femeile le povestesc întotdeauna partenerilor lor în detaliu despre situațiile de conflict din cadrul familiei sau de la serviciu  sau atunci când au fost jignite de către spra lor sau de un coleg de serviciu.

Spre deosebire de femei, bărbații preferă să trăiască în tăcere experiențele dureroase sau cuvintele dure pe care le-au auzit. Dacă cineva se comportă greșit cu un bărbat, acesta îți va spune că a fost extrem de înfuriat și de surprins.

 

2. Privesc alte femei

Încă din vremuri străvechi, bărbații adoră să se uite pur și simplu la femei. E foarte posibil să nu aibă niciun gând rău în minte și să fie doar un lucru pe care îl fac din instinct, pentru că face parte din felul lor de a fi.

 

3. Au fobii

Fiecare bărbat își ascunde cu multă grijă temerile, iar unele dintre ele nu i-au dispărut chiar de pe vremea copilăriei. Un bărbat se va teme întotdeauna să recunoască că îi este frică de câini, de furtuni cu tunete și fulgere sau de înălțime.

 

4. Se gândesc la diferite lucruri fără sens

Cu toate că în societatea noastră se crede că bărbații sunt serioși și au o gândire logică, adevărul e că le place foarte mult să se gândească și la lucruri extrem de banale sau chiar stupide. E imposibil ca bărbații să fie mereu serioși, câteodată e nevoie să te mai și relaxezi.

 

5. Nu le pasă deloc de detalii

Cu toții știm vorba că bărbații sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus. Ca persoane, suntem extrem de diferiți și la fel de diferite sunt și atitudinile noastre cu privire la lucrurile mărunte. Femeile sunt adesea concentrate asupra detaliilor, iar bărbații nu le acordă deloc atenție.

 

6. Au mici ciudățenii 

Un exemplu ar fi atunci când îți ia în secret șamponul, gelul de duș, balsamul de păr sau lapte hidratant de piele. Atunci când îi oferi partenerului tău crema ta de mâini se va preface că nu e interesant de produsele pentru femei și te va refuza. E dificil să înțelegem de ce bărbații aleg să ascundă asta.

Add comment