Radio Simplu

6 reguli de îngrijire personală sugerate de modele de la Victoria’s Secret

Prezentările de modă de la Victoria’s Secret adună la un loc cele mai frumoase, mai aranjate și mai seducătoare femei din toată lumea. În fațaq acestor femei nu prea se poate sta indiferent. Tu te-ai gândit vreodată cum aceste femei reușesc să se mențină atât de bine? Dacă nu, e timpul să afli ca să folosești și tu trucurile lor.

1. Sportul
Toate modelele de la Victoria sunt obsedate de sport. Fitness, pilates, yoga, alergat, și chiar box, orice metodă de a face mișcare. Ele de obicei fac mișcare de cel puțin 3 ori pe săptămână. Unele femei au diferite accesorii care le ajută să se antreneze de oriunde. Înainte de evenimentele importante antrenamentele au loc chiar zilnic.

2. Alimentația
Nu toate modelele trăiesc cu verdeață și apă plată. Ele mănâncă inclusiv cartofi prăjiți sau dulciuri, doar că înainte de evenimente își schimbă total meniul. Alte fete după cinele copioase fac dușuri alternative și multă mișcare intensă. Totuși modelele au și meniuri sănătoase. Mănâncă ouă, legume, pește în cantități normale.

3. Corpul
Modelele de la Victoria nu stau ore în șir la saloane. Acestea își fac măști și acasă din produse obișnuite și la îndemâna oricui. În plus îngerașii investesc în produsele profesioniste de îngrijire.

4. Soarele
Niciun model nu iese din casă fără să fi aplicat creme care le protejează de razele agresive ale soarelui. În plus fiecare model merge periodic la solar. O grijă aparte ele o au înainte de evenimente ca să aibă pielea strălucitoare și catifelată uniform.

5. Fața
În primul rând hidratare. Modelele își aplică diferite creme imediat după duș. Îngerașii adoră și apa termală pe care o preferă bineînțeles înainte de evenimente.

6. Procedurile
Fiecare model beneficiază de îngrijiri în funcție de nevoi înainte de ziua cea mare. În aceste cazuri make-up artiștii sunt foarte generoși și le fac modelelor măști dintre cele mai scumpe, de exemplu creme suflate cu aur. Li se face și masaj facial care de asemenea este important pentru buna circulație sangvină.

Add comment