Radio Simplu

6 lucruri pe care ar trebui să le știi înainte să te muți cu o femeie

Ok, voi prima care să recunoască: noi, femeile suntem niște creaturi foarte complexe, dar asta nu ne împiedică să fim și fantastice. Suntem puternice, frumoase, determinate, îndrăznețe și nimic nu ne mai poate opri atunci când ne propunem ceva. În ciuda acestor lucruri, există numeroase chinuri prin care trecem în fiecare zi. Trebuie să recunoaștem că obiceiurile noastre de îngrijire sunt unele dintre cele mai ciudate și uneori chiar dezgustătoare.

 

Și când spun că unele dintre ele sunt ciudate și dezgustătoare uneori nu mă refer la discuțiile pe care le avem cu prietenele noastre atunci când mergem la baie, ci mai degrabă la acele ritualuri despre care nu vorbim atunci când suntem în afara casei noastre. Știi deja ceva vreau să spun, situații similare cu momentele în care scăpăm mâncare în decolteul nostru și totuși o mâncăm, iar pentru bărbați, atunci când se mută cu o femeie, asta poate fi un șoc. De aceea, am decis să creăm această listă prin care să îți spunem despre toate provocările pe care le vei întâlni atunci când te vei muta cu o femeie.

 

1. Păr peste tot

Noi ajungem chiar să „năpârlim” precum un câine pe parcursul verii când este foarte cald. Lucrul care este și mai rău de atât constă în faptul că ne place să lipim părul care ne cade la duș pe faianță și chiar se creăm artă din el. Așa că nu te speria atunci când vei face duș fie cu iubita ta, fie singur și poate vei găsi o astfel de „artă”.

 

2. Agrafele sunt peste tot

Pentru cele mai multe dintre noi, agrafele reprezintă o adevărată monedă de schimb. De aceea, noi avem foarte multe și le ascundem în unele dintre cele mai neașteptate locuri deoarece niciodată nu vei ști când vei avea nevoie de ele. Totuși, uneori cred că aceste agrafe au viață pentru că tind să dispară când te aștepți cel mai puțin.

 

3. Haine oriunde

Chiar dacă deja avem o garderobă și dulapuri întregi pline cu haine care mai de care mai variate, mai avem și o altă garderobă separată. Ne depozităm cu grijă hainele pe podea deoarece acela este unul dintre cele mai bune locuri. Da, poate te vei împiedica de ele atunci când te vei duce noaptea la baie, dar trebuie să te obișnuiești!

 

4.Dușuri foarte lungi

Atunci când faci baie, doar să folosești un șampon și un balsam de păr durează foarte mult, dar dacă vrei să te mai și epilezi cu un aparat de ras, ei bine, asta mai adaugă încă 20 de minute dușului nostru. Acest lucru înseamnă că dacă ai nevoie la baie în timp ce noi facem duș, atunci ar trebui să ai o răbdare destul de mare.

 

5. Mai mult spațiu, te rog!

Dacă tu crezi că femeile nu ocupă mult spațiu, ei bine, te înșeli groaznic. Avem nevoie de cât mai mult loc pentru a ne depozita și stoca produsele cosmetice și de machiaj. Cele mai multe dintre femei, conform unui studiu, ocupă cu posesiile lor aproximativ 3 sferturi dintr-o locuință.

 

6. Oja pentru unghii

Vei putea descoperi în mod constant pete de ojă sau de acetonă pe mobila din casă. Chiar dacă încercăm să evităm aceste accidente neplăcute, nu prea reușim să o facem. Dar gândește-te la asta într-un alt mod, aceasta este metoda prin care iubita ta își marchează teritoriul prin casă.

Add comment