Radio Simplu

6 lucruri ciudate pe care le fac toate femeile atunci când sunt însărcinate

Cele mai multe dintre noi știm deja că meseria de mamă este una dintre cele mai grele din lume. Să fii mamă este o slujbă cu normă întreagă în timp ce trebuie să mai jonglezi și cu alte activități. Singura diferență între aceasta și o slujbă în lumea reală este că meseria de mamă nu te plătește în bani, ci în bucurii. Dacă iei în considerare momentele adorabile și haioase, atunci asta este cea mai mare mulțumire și răsplată pe care o poți primi vreodată.

 

Atunci când ești mamă, trebuie să lucrezi permanent și să încerci să îți faci copilul să fie cât mai sănătos, fericit și mulțumit. Este o slujbă grea nu-i așa? Totuși, cineva trebuie să o facă. Cu toate acestea, multe dintre mame nu primesc aprecierea pe care o merită pentru toate eforturile lor susținute, iar asta este trist. O sarcină te poate face să te schimbi considerabil și deși a părut greu pe parcursul ei, după ce ea se încheie îți este dor de acele momente. Mai jos vei putea găsi unele dintre cele mai ciudate lucruri pe care o sarcină le poate face unei mame.

 

1. Te atașezi de pernuța ta 

Bineînțeles că mereu ne putem baza pe ajutorul părinților noștri, dar atunci când o femeie este însărcinată, hormonii ei o iau razna și o fac să își dorească foarte mult sprijin emoțional. De aceea, de foarte multe ori, femeile însărcinate se atașează de mica lor pernuță specifică sarcinilor și nimic nu mai poate interveni între ele și acest obiect aproape magic care le ușurează sarcina.

 

2. Îți pui căști pe stomac

Există numeroase studii care sugerează că bebelușii pot auzi muzica în timp ce se află în burticile mamelor lor. De aceea, foarte multe mame aleg să îi facă să asculte muzică prin așezarea unei perechi de căști pe burtica lor, sperând ca bebelușul lor să crească și să aibă o afinitate pentru un anumit tip de muzică. dacă nu mă crezi, trebuie doar să te informezi despre acest lucru și vei afla despre toate aceste studii.

 

3. Faci alegeri ciudate în materie de haine

Ești deja îndreptățită să porți o rochie lungă pe post de fustă, mai ales dacă vara este una foarte călduroasă. Hainele pentru mămici pot fi destul de scumpe, așa că dacă îți vei purta rochia cea largă pe post de fustă vei fi înțeleasă de restul lumii și nimeni nu te va judeca pentru asta.

 

4. Faci combinații de mâncare foarte ciudate

Murături și gem? Sună foarte delicios, nu-i așa? Serios, poftele pe care le poți avea în timpul sarcinii pot fi unele dintre cele mai ciudate. Există totuși anumite alimente care nu ar trebui combinate niciodată, cu toate că ele au un gust divin atunci când începi să le consumi.

 

5. Visezi că ești însărcinată cu animale

Nu știu de ce, dar pe parcursul sarcinii, o mamă poate avea unele dintre cele mai bizare vise. Este normal pentru femei ca ele să viseze că nasc pisici, câini sau chiar alte animale și mai ciudate. Știința din spatele viselor încă este destul de obscură și cele mai multe dintre ele sunt foarte greu de explicat, așa că trebuie doar să acceptăm că ele fac parte din noi.

 

6. Îți modifici antrenamentele

Atunci când ești însărcinată, cel puțin în ultimele câteva luni, cu siguranță nu vei mai putea face toate exercițiile fizice pe care obișnuiai să le faci înainte. De aceea, acu începi să te întrebi dacă momentul când te ridici de pe un scaun sau te apleci să iei ceva de pe jos poate fi considerat un exercițiu fizic.

Add comment