Radio Simplu

6 locuri terifiante pe care nu ar trebui să le vizitezi niciodată

Trebuie să recunosc că personal sunt un laș ; sunt genul acela de persoană care privește un film de groază și apoi ia o tigaie în mână și o pătură pentru a verifica toate camerele din casă cu lumina aprinsă. Lumina mă va proteja de fantome, tigaia mă va putea ajuta să mă apăr în fața hoților și pătura? Ei bine, ea doar îmi oferă o senzație în plus de confort. Cu siguranță nu sunt singura persoană care face asta sau care măcar s-a gândit la aceste ipoteze.

 

Știu deja fără îndoială că aș fi mult prea speriat să vizitez vreunul dintre locurile pe care le voi menționa mai jos, dar din fericire pentru noi toți, am suficient curaj încât să scriu despre ele. Dacă și tu ești amator al senzațiilor tari și poți spune că ești o persoană neînfricată , atunci poate vei reuși să vizitezi unul dintre locurile de mai jos și ne vei spune și nouă cum a fost experiența ta.

 

1. Osuarul Sedlec, Republica Cehă

Nu, aceasta nu este ideea înspăimântătoare a vreunei persoane care vrea să se pregătească de Halloween, acest loc este cu adevărat real! există un osuar într-o capelă catolică mică și oasele care se află acolo sunt 100% reale și au aparținut unor oameni. Se spune că decor înfricoșător este alcătuit din oasele a 70 000 de persoane. Nu știu cum cineva a reușit să facă asta, dar ideea pare desprinsă dintr-un film de groază.

 

2. Pădurea Aokigahara, Japonia

Pădurea de lângă Muntele Fuki arată precum este desprinsă dintr-un film de groază și povestea ei chiar confirmă asta. Este de asemenea cunoscută ca și Pădurea Sinucigașilor și reprezintă unul dintre cele mai comune locuri în care oamenii vin să se sinucidă; de asemenea, cei mai mulți oameni cred că locul este bântuit de toate spiritele oamenilor care s-au sinucis acolo. Semnele din afara pădurii te avertizează că nu ar trebui să intri în pădure și că ar trebui să oferi informații cu privire posibilele persoane care încearcă să se sinucidă.

 

3. Hostelul închisoare Ottawa, Canada

Acest hostel este o clădire ciudată care a obișnuit să servească pe post de închisoare în Ottawa înainte de închiderea sa în 1970. Un an după închiderea ei, s-a redeschis ca și hostel care le oferea oaspeților șansa de a petrece o noapte în închisoare. Oaspeții spun că această clădire este bântuită de foștii condamnați, inclusiv Patrick J. Whelan care a fost executat în 1869. Multe persoane spun că au văzut fantoma lui Patrick J. Whelan în fosta lui celulă, plutind pe deasupra paturilor oaspeților.

 

4. Insula Poveglia, Italia

Această insulă obișnuia să fie o locație securizată pentru persoanele care sufereau de ciumă și unele povești spun că apele din jurul insulei obișnuiau să fie contaminate cu schelete și cranii care pluteau în permanență pe lângă maluri. Au existat numeroase rapoarte cu privire la activitățile paranormale din această zonă și de aceea oamenii evită să se aventureze acolo.

 

5. Insula Păpușilor, Mexic

Aceste păpuși de pe insula cu același nume au fost agățate în copaci de către un bărbat care își dorea să îmbuneze spiritul unei fetițe care se înecase în apropierea acestei insule. Mulți oameni spun că au auzit păpușile șoptind una alteia și că ochii lor te urmăresc în timp ce mergi pe această insulă. Cred că trebuie să fie mult prea înspăimântător să mergi printre astfel de păpuși înfricoșătoare.

 

6. Vechiul spital abandonat

Spitalele pot fi destul de terifiante chiar și atunci când încă sunt în funcțiune, nimeni nu este prea fericit atunci când trebuie să ajungă într-un astfel de loc, dar ce spui despre un spital abandonat? Ei bine, în acest spital există o prezență care emite o lumină rece albastră. Ea a fost observată de către o asistentă care se ducea spre muncă și încă nu s-a descoperit cauza acestei lumini ciudate.

Add comment