Radio Simplu

6 dintre cele mai cunoscute trucuri, efecte și iluzii folosite în circ și în magie

Puțini știu că în pofida magiei pe care o folosesc iluzioniștii pe scenă, în viața reală ei sunt niște sceptici și pun orice la îndoială. totuși ei sunt niște psrofesioniști și fac niște trucuri incredibile pentru oamenii din fața lor foarte natural. Au și ei secretele lor în care nu ar trebui să crezi pentru că totuși sunt oameni normali.

1. Transformarea unui om în altă persoană
În sacul magicianului există o gaură care poate fi desfăcută din interior. Și chiar dacă asistenta magicianului calcă fundul sacului, partea de sus rămâne liberă și poate fi deschisă de cine e în sac. Și se face tranferul de persoane în câteva secunde. Și din utie iese altcineva.

2. Cuțitele introduse direct în oameni
Ideea este că magicianul nici nu lasă cuțitul din mână, din contra, îl introduce în mânecă. toată mișcarea este nespus de rapidă, motiv pentru care cei din public chiar cred că persoana primește în ea cuțitele.

3. Întinderile
Chiar dacă atunci când ușile cutiei sunt deschise, nu se vede nimeni în interior, de fapt la colțuri stau două asistente. Acestea își întind membrele în așa fel încât să pară că doar o singură persoană se întinde până la refuz. Fetele au același tipar, de aceea nu ne dăm seama că sunt mâini și picioare diferite.

4. Transformarea lichidelor în ceva solid
Magicianul pune apă în pahar. Și iese gheața din el. Cum se poate acest lucru? În recipiente e un burete care absoarbe apa, iar gheața e deja acolo. De aceea niciodată cana sau paharul nu e transparent. ai observat detaliul?

5. Porumbeii
Magicianul pune o pasăre într-o cutie. Iar când o deschide acolo nu mai e nimic. Acest lucru este posibil datorită unui tub în care aceștia sunt băgați. Dr nu îți face griji, porumbeii sunt în regulă și în siguranță.

6. Îngropat de viu
Lada are o ușă secretă prin care asistentele pot să iasă. Ele ajung într-un locc cu destul oxigen și lumină pentru toată durata numărului spectaculos care de fapt lasă spectatorii fără aer.

Add comment