Radio Simplu

5 moduri prin care să îl faci să te invite la o întâlnire

Într-o societate în care poți descoperi pe oricine îți dorești în mediul online, există multe persoane care consideră că s-au îndrăgostit de cineva pe care l-au văzut pe Internet. Când simți acest lucru, poate fi destul de dificil să îți dai seama dacă persoana respectivă simte același lucru pentru tine sau dacă măcar te-a observat.

 

De aceea, am creat lista de mai jos, un mic ghid care te va învăța ce să faci și ce să nu faci dacă vrei să îi atragi atenția persoanei de care crezi că te-ai îndrăgostit. Te vom ajuta chiar să îți condimentezi relația dacă deja te întâlnești cu el deoarece aceste sfaturi sunt universale și le vei putea pune în aplicare imediat.

 

Înainte chiar să îți dai seama, vei primi atenția de la băiatul de care îți place și vei putea ști dacă el are aceleași sentimente pentru tine așa cum o faci tu față de el. Sperăm că micul ghid de mai jos îți va fi de folos și că va pune lucrurile dintre voi doi în mișcare.

 

1. Nu fi obsedată

Nu fi obsedată de el doar pentru că ți se pare că este frumos; poate îți vei da seama după ce te întâlnești cu el de câteva ori că nici măcar nu este genul tău. Nu trebuie să fii obsedată de nicio persoană deoarece nu este sănătos și chiar poate afecta foarte multe lucruri din viața ta.

 

Doar încearcă să te lași purtată de val și învață care lucruri funcționează cu el și care nu. Chiar dacă el te va invita sau nu în oraș, fii atentă la tot ceea ce se întâmplă deoarece nu numai că este sigur pentru tine să faci asta, dar vei și afla despre anumite chestiuni cu privire la el care poate îți vor fi folositoare în viitor.

 

2. Fă- să înțeleagă că ești singură

Fii foarte deschisă cu privire la situația ta emoțională, chiar dacă alegi să faci asta în mediul online sau în persoană. Spune-i gândurile tale astfel încât el să își poată forma o opinie despre tine și despre părerea ta cu privire la relații. Nu uita că nu ar trebui să îți critici fostele relații și explică-i anumite aspecte când va fi momentul potrivit.

 

Nu întinde coarda deoarece cel mai probabil el se va simți încolțit și va bate în retragere. Doar prin faptul că îl faci să înțeleagă că ești singură te va ajuta să creezi o conexiune imediat și de acolo veți putea continua așa cum vă doriți.

 

3. Ține-ți prietenii la o oarecare distanță

Acest lucru se aplică și în cazul familiei. Dacă îți dorești ca el să te invite în oraș, este cel mai bine să îți ții prietenii și familia în afara acestei situații. Dacă îl forțezi să petreacă timpul cu ei, cel mai probabil el te va ignora sau te va considera doar o amică. Așa că menține lucrurile simple și sigure în relația ta și păstrează discreția cu privire la el până ce lucrurile vor deveni mai serioase.

 

Până atunci, consideră că nu trebuie să știe nimeni despre relația voastră și cât timp sunteți împreună nu încerca să îți implici familia și prietenii, asta până ce lucrurile vor deveni mai serioase între voi și veți avea o relație în adevăratul sens al cuvântului.

 

4. Contactul vizual

Contactul vizual este unul dintre cele mai importante lucruri prin care poți face o persoană să fie interesată de tine și să își dorească să te cunoască. Dacă te uiți constant în altă parte, îi poți transmite semnale mixte și îl poți face să creadă că nu îl asculți, ca și cum nu ai avea încredere în tine sau ai fi supărată și nu vrei să fii deranjată.

 

Deși poate prin asta ți-ai dori să pari mai drăguță, de fapt îl vei face să creadă că te deranjează și cel mai probabil nu va mai fi interesat să vorbească cu tine deoarece te simți incomod, chiar dacă asta este adevărat sau nu.

 

5. Fii directă

Așa cum am mai spus, comunicarea este cheia unei relații de succes. Uneori, dacă ești timidă în fața persoanei de care ești interesată poate duce în direcția greșită și de cele mai multe ori trebuie să fii directă și sinceră cu privire la ceea ce îți dorești. Dacă vrei ca el să te invite la o întâlnire, fii mai specială și inițiază tu conversația.

 

Nu este nimic greșit în a te expune într-o oarecare măsură în fața lui și asta ar trebui să facă toată lumea. Dacă ești directă față de el, asta te va evidenția printre celelalte femei deoarece este nevoie de puțin curaj să spui exact ceea ce simți.

Add comment