Radio Simplu

5 moduri prin care poți trece mai ușor peste o despărțire

E clar că o despărțire la care chiar dacă te aștepți, te afecteazîă în mod vizibil. Și chiar dacă poate sentimentele nu au fost intense și nu au durat mult tot trebuie să te aduni un pic. Niciun rol în acest caz nu e convenabil. Nici să fii părrăsit, nici să fii tu cel care pleacă. Înghețata și serialele te vor ajuta doar câteva zile, dacă vrei să-ți revii cu adevărat ai nevoie de alte soluții.

1. Acceptă senzația de gol din suflet
În momentul în care-ți dai seama că ești singur  te simți oribil. Acceptă sentimentele pe care le ai ca să poți merge mai departe. Se spune că o despărțire este similă unei morți și chiar așa este, pentru că a murit o relație. Permite-ți să plângi, dar amintește-ți și de momentele bune dintre voi.

2. Renunță la anturajele tale o perioadă
Să nu crezi că dacă petreci timp cu prietenii tăi nu vei avea timp să te gândești la relație și în așa fel îți va fi mai ușor. Specialiștii chiar recomandă izolarea pentru ca să ai timp să te gândești în liniște la tot ce a fost între voi doi. De asemenea e nevoie să renunți și în mediul online la tot ce-ți amintește de fostul parterner.

3. Schimbă-ți gândurile negative
Dacă o să lași loc pentru gândurile negative aceastea vor fi practic imposibil de oprit. Așa că cea mai înțeleaptă decizie e să nu le bagi în seamă. Ocupă-ți tipul și mintea cu idei și activități utile și relaxante. Și cel mai important, nu-ți face planuri de viitor.

4. Fii foarte sincer cu tine
Acesta este singurul mod prin care poți să-ți construiești viața mai departe. nu este unul dintre cele mai plăcute momente, dar este foarte important. Dacă a avut loc această despărțire, înseamnă că există un motiv foarte întemeiat. tu trebuie doar să-ți dai seama ce anume vrei.

5. Gândește-te la viitor
Toată lumea are senzația că nu va mai putea trăi după o despărțire, mai ales dacă a fost una foarte urâtă. Din contra o despărțire oferă oportunități noi. Trebue în primul rând să crezi iar după aceea să muncești ca următoarea relație să fie diferită într-un sens bun.

Add comment